Joi,
28.09.2023
Innorat
Acum
17°C

O fată de 14 ani a plecat de acasă, din Sibiu, la 5 dimineața și nu s-a mai întors. Familia și poliția o caută

O fată de 14 ani a plecat de acasă, din Sibiu, la 5 dimineața și nu s-a mai întors. Familia și poliția o caută

Poliţiştii sibieni caută o minoră de 14 ani, care a plecat de acasă joi dimineața, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.
 
„Polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu desfășoară activități specifice în vederea depistării unei minore în vârstă de 14 ani, părinții acesteia sesizând în cursul acestei zile plecarea voluntară a acesteia de la domiciliu,” transmit reprezentanții IPJ Sibiu. 

Tatăl fetei Constantina Elena Gabor , în vârstă de 14 ani, a sesizat faptul că minora, în dimineața acestei zile, în jurul orei 05.00, a plecat de la domiciliul din municipiul Sibiu, în mod voluntar, într-o direcție necunoscută fără a mai reveni.

La data plecării de acasă minora purta un trening de culoare negru cu albastru, iar în picioare purta o pereche de adidasi din pânză de culoare albă.

Semnalmente: înălțime 150 cm, 45 kg, ochii căprui, păr șaten, lung, constituție slabă, ten piele măsliniu.

Semne particulare: la nivelul buzei superioare, în partea dreaptă, poartă un piercing rotund.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus