Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Proiecte de peste un milion de euro în Șeica Mare cu bani din PNRR. Se modernizează școala, primăria și pentru PUG-ul digitalizat al comunei

Proiecte de peste un milion de euro în Șeica Mare cu bani din PNRR. Se modernizează școala, primăria și pentru PUG-ul digitalizat al comunei

Trei proiecte cu bani din PNRR se află în desfășurare în comuna Șeica Mare, anunță administrația locală într-un comunicat de presă. Este vorba de modernizarea școlii vechi din localitate, a sediului primăriei și a actualizării digitale a Planului Urbanistic General (PUG) al comunei.

293 de mii de lei se primesc din Programul de Reziliență și redresare pentru ”elaborarea în format GIS a PUG-ului comunei”.

”Eficientizarea procesului de autorizare a construcțiilor și de a oferi mai multă stabilitate și transparență investițiilor prin actualizarea în timp real a informațiilor privind mediul construit și de a crește accesul digital la documentele de amenajare a teritoriului și de urbanism”, se precizează în documentație.

Pentru modernizarea școlii vechi se vor cheltui 2,79 de milioane de lei, inclusiv TVA, dintre care 244 de mi de lei reprezintă cofinanțarea din bugetul local.

Reabilitarea sediului primăriei este al treilea proiect acceptat pe lista PNRR. Lucrările vor costa  2,38 de milioane de lei și perioada de construcție se întinde pe durata a 12 luni.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus