Miercuri,
04.10.2023
Cer Senin
Acum
11°C

Rezultatele Velo Arena Copiilor, o competiție de downhill pentru cei mai tineri dintre rideri

Rezultatele Velo Arena Copiilor, o competiție de downhill pentru cei mai tineri dintre rideri

Păltiniș Arena a deschis sezonul de mountain biking cu Velo Arena Copiilor, o competiție de downhill pentru cei mai tineri dintre rideri. Participanți din întreaga țară au fost prezenți în weekend pe binecunoscutele trasee, pentru a se antrena și a concura în prima serie de concursuri gravitaționale dedicată lor. 

Tinerii downhilleri s-au duelat cu cronometrul pe apreciatul Flow Trail, care este un magnet pentru public pe tot parcursul sezonului de vară. Traseul a fost special amenajat pentru concurs și a arătat impecabil.

Velo Arena Copiilor este un concurs sub egida Federației Române de Ciclism și se supune regulamentelor federale în vigoare. Totodată, concursul care s-a desfășurat în acest weekend la Păltiniș Arena reprezintă prima etapă din Cupa Velociped, o serie de competiții de mountain biking gravitațional dedicată copiilor. Următoarea etapă va avea loc la Azuga în luna iulie.

Păltiniș Arena se bucură de o excelentă notorietate în cadrul scenei românești de mountain biking, în special grație traseelor, considerate excelente pentru inițiere și evoluție. De-a lungul sezonului de vară, Păltiniș Arena găzduiește mai multe competiții de mountain biking, de la concursuri de downhill și de copii, până la bine cunoscutele etape de anduranță din cadrul Triadei MTB, organizate de ProCycling.

Anul acesta, Păltiniș Arena va găzdui în luna iulie și Campionatele Naționale de MTB cross-country și short-track ale Federației Române de Ciclism.

Velor Arena Copiilor este un eveniment organizat de Arena Lifestyle și sponsorizat de H2O. Cupă Velociped este sponsorizată de Stonefeet.

Rezultatele competiției


Fete Open Categoria B (11-12 ani)

1. Ruxandra Buțiu
2. Eva Curtean

Băieți Open Categoria C (9-10 ani)

1. Patrick Buțiu
2. Xavier David Tudor Hagiu
3. Maximilian Ionescu

Băieți Open Categoria B (11-12 ani)

1. Theodor Petre
2. David Duma
3. Vladimir Stănescu

Băieți Open Categoria A (13-14 ani)

1. George Orășan
2. Rareș Paul Skverne
3. Alex Olăreanu

Băieți Licențiați Categoria C (9-10 ani)

1. Zalan Molnar
2. Yanis Gabriel Chițigoiu

Băieți Licențiați Categoria B (11-12 ani)

1. Andrei Tudor
2. Andrei Moldovan

Băieți Licențiați Categoria A (13-14 ani)

1. Andrei Ion
2. David Tudor
3. Marcus Nicholas Bacria

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus