Miercuri,
04.10.2023
Ceata
Acum
7°C

I love Șopa, cel mai așteptat festival al verii, revine în cea mai nouă locație outdoor din județul Sibiu. Pădurea Șopa găzduiește artiști de top, DJ de renume și cea mai cunoscută trupă pentru copii – 16 – 18 iunie

I love Șopa, cel mai așteptat festival al verii, revine în cea mai nouă locație outdoor din județul Sibiu. Pădurea Șopa găzduiește artiști de top, DJ de renume și cea mai cunoscută trupă pentru copii – 16 – 18 iunie

Fii gata de cel mai electrizant festival al verii în cea mai nouă locație outdoor din județul Sibiu. După mulți ani, Pădurea Șopa din Șelimbăr găzduiește un nou eveniment. I love Șopa revine cu o nouă identitate și un nou concept - din 16 până în 18 iunie.

De la trupe de top, până la headlineri și DJ apreciați internațional, scenele festivalului vor prinde viață cu muzică diversă și o atmosferă unică până noaptea târziu.

Interactivitatea și diversitatea fac din acest eveniment unul pentru toate gusturile. De la familii cu copii, până la pasionați de muzică rock, folk, rap, dance, R&B și tehno, la I love Șopa există ceva pentru toată lumea. La fel se întâmplă și când spunem street food – garantat va exista ceva care să satisfacă orice poftă.

Cine vă vor răsfăța papilele gustative?

Timp de 3 zile, peste 20 truck-uri cu preparate numai bune chiar și pentru cei mai pretențioși te așteaptă să le încerci. Cubano, Mr. Canolli, Chicken Mafia, Big Bubble Waflle, Atelier de Paste, Mizilicuri, Crepes de Paris și Loaded Fries – sunt doar câteva dintre ele. Iar lista este completată și de băuturi aduse de Arome, Olha, Bubble Bar, Wine Not și Backyard Bar.

I love Șopa e mai mult decât un festival – e un prilej în plus de a întări ideea de comunitate șelimbăreană și asta pentru că laitmotivul evenimentului este tocmai sărbătoarea locală. Anul acesta, Șelimbărul aniversează 700 de ani de la prima atestare documentară.

Cine va urca pe scenele I love Șopa?

„Faptul că am readus la viață un festival într-o locație atât de ofertantă precum Pădurea Șopa nu putea să se întâmple deloc liniar sau clasic. Așa că am adus pe scene câteva dintre cele mai mari nume din muzica românească, iar prezența Deliei și celor de la Zdob&Zdub confirmă asta. Stilurile muzicale sunt într-adevăr diverse  pentru că ne-am gândit la toată lumea, de la cel mai mic public, până la veteranii pasionați de muzică”, spun organizatorii.

Lista este continuată de Macanache, Mira, Ami, Bruja, Bitză, Sasha Lopez, Cuibul, JayKO, Alex Zara, Cipi Hampu, Funnkydrop și Domino.

Cea mai îndrăgită trupă pentru copii, în ultima zi de festival

Muzica, teatrul și reprezentațiile, deja cunoscute atât la noi în țară, cât și peste hotare, fac ca ziua de duminică să fie una dintre cele mai așteptate.

Gașca Zurli, cel mai mare și cunoscut brand românesc pentru copii, vine la Pădurea Șopa, pentru a pune, din nou, în scenă un spectacol al imaginației, unde educația aduce noi forme și valențe – mult mai interactive și captivante pentru cei mici. Intrarea la eveniment este liberă pe tot parcursul festivalului.

Și tot la I love Șopa, copii au parte și de ateliere de creație, tobogane și spații special amenajate pentru ei.

I love Șopa se desfășoară între 16 și 18 iunie. Este un festival realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Șelimbăr, sub egida ”Șelimbăr 700”. 

Parteneri de eveniment: 

Levoslav House, Belvedere Residence, Shopping City Sibiu, Soma, Magnolia Residence, Backyard și BE Remarkable.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Sus