Duminică,
24.09.2023
Cer Senin
Acum
22°C

Tânăr de 22 de ani, plecat de acasă din Sibiu. Familia și polițiștii îl caută

Tânăr de 22 de ani, plecat de acasă din Sibiu. Familia și polițiștii îl caută

Poliţiştii sibieni caută un tânăr în vârstă de 22 de ani, care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. 

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

În seara zilei de 7 iunie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, la data de 5 iunie a.c., în jurul orei 06,00, fiul său, Alexandru Casian Nițu, în vârstă de 22 ani, a plecat de la domiciliu, din municipiul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. 

Semnalmente: înălțime 178 cm, 90 kg, păr șaten tuns scurt, ochi albaștri, ten deschis.

În momentul plecării, tânărul purta o geacă de culoare maro, bluză sport de culoare alb, pantaloni sport de culoare albastru, încălțăminte sport de culoare albastru.

Semne particulare: prezintă un semn de culoare neagră în zona bărbiei.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest tânăr sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus