Sâmbătă,
18.05.2024
Partial Noros
Acum
10°C

Tronsonul 5 al autostrăzii Sibiu-Pitești ar putea fi gata înainte de termen

Tronsonul 5 al autostrăzii Sibiu-Pitești ar putea fi gata înainte de termen

Webuild SPA, constructorul italian al secțiunii 5 din Autostrada Sibiu - Pitești anunță că a ajuns la un stadiu fizic de peste 35% din lucrare, ceea ce dă speranțe pentru o inaugurare înainte de termenul contractual din 2025.

Informațiile au fost făcute publice de Cristian Pistol, directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR S.A.), care împreună cu ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, au inspectat sâmbătă lucrările de pe această secțiune de 30,5 km.

„Am verificat astăzi lucrările pe secțiunea 5 a autostrăzii Sibiu-Pitești (30,5 km).  Constructorul italian (Webuild SPA) a ajuns la un stadiu fizic de peste 35% pe această secțiune. Dacă va crește mobilizarea, termenul de finalizare a lucrărilor (2025) va fi respectat și poate chiar devansat.

Antreprenorul este și astăzi în șantier și lucrează la conexiunile dintre acest sector de autostradă și municipiile Pitești și Curtea de Argeș.

Progresul fizic la pasajul rutier de la Bascov a depășit deja stadiul fizic de 18% iar la Noapteș (Curtea de Argeș) se apropie de 30%”, a scris directorul CNAIR pe pagina sa de Facebook.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 12072

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Un sibian

Acum 11 luni

POVESTI NEMURITOARE marca "PSD"!!!
Raspunde

Un sibian in devenire

Acum 11 luni

Aia-i ma, intrarea si iesirea de pe autostrada trebuie finalizate cat mai rapid, ca restul drumului il facem tot pe "Valia Oltuli" :)
Raspunde

Nicolae Sandu

Acum 11 luni

Exemplu clasic: lucrurile merg foarte bine, deși merg prost! "Dacă va crește mobilizarea, termenul de finalizare a lucrărilor (2025) va fi respectat și poate chiar devansat" din fraza asta eu înțeleg ca lucrurile merg prost!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus