Sâmbătă,
23.09.2023
Cer Senin
Acum
26°C

Ședințe de Yoga gratuite pentru copiii și adulții din Sibiu, de Ziua Internațională a Yoga. Andreea Miron, de la KeepGiving Yoga Sibiu: „Dorim să împărtășim unui public cât mai larg cât de mult poate să ne influențeze viața în bine”  

Ședințe de Yoga gratuite pentru copiii și adulții din Sibiu, de Ziua Internațională a Yoga. Andreea Miron, de la KeepGiving Yoga Sibiu: „Dorim să împărtășim unui public cât mai larg cât de mult poate să ne influențeze viața în bine”   

KeepGiving Yoga Sibiu sărbătorește miercuri, 21 iunie, Ziua Internațională a Yoga printr-un eveniment special,  cu intrare liberă. Prin activitățile vor avea loc în Sala Oglinzilor de la Forumul Democrat al Germanilor Sibiu, KeepGiving Yoga Sibiu își propune să lege comunități și prietenii prin intermediul practicilor yoga, a stilului de viață conștient și tihnit și a bucuriei de a fi împreună cu prilejul celei mai lungi zile din an.

Ziua Internatională Yoga este o inițiativă a studioului KeepGiving Yoga Sibiu și se adresează tuturor celor interesați: este şi pentru începători sau copii, şi pentru cei care îşi doresc să afle mai multe despre această practică, este şi pentru cei care vor să descopere stilul de viață liniştit, reconfortant, sustenabil şi aşezat, sau pentru cei care vor să afle mai multe despre produsele care se potrivesc acestuia; dar și celor care vor să cunoacă mai îndeaproape practicile yoga, istoria și beneficiile acestora; este pentru toată lumea care îşi doreşte sau trăieşte deja conştient, cu bucurie, cu inima deschisă să primească şi să înapoieze tot ceea ce ne dă zi de zi universul.

„Ne dorim să împărtășim cât mai multă bucurie cu prilejul acestui eveniment și să avem alăuri cât mai mulți oameni care să se bucure de beneficiile practicilor yoga. De Ziua Internatională Yoga ne dorim să împărtășim unui public cât mai larg cât de mult poate să ne influențeze viața în bine un stil de viață tihnit și conștient. Ne dorim ca la finalul celei mai lungi zi din an fiecare să plece relaxat acasă, cu zâmbetul pe buze și cu inima deschisă, să se privească pe sine și pe cei din jur cu mai multă bunătate și blândețe. Sperăm de altfel ca prin astfel de evenimente dedicate comunității să contibuim câtuși de puțin la o lume un pic mai bună și mai frumoasă”, a declarat Andreea Miron, organizatoarea evenimentului și fondatoarea studioului KeepGiving Yoga, într-un comunicat de presă. 

Programul evenimentului

Programul zilei de miercuri începe cu o oră de Yoga cu Băț, de la ora 9 la Baia Populară Sibiu și continuă apoi începând cu ora 17 la Sala Oglinzilor de la FDGR cu o oră de yoga pentru copii unde cei mici pot participa singuri sau alături de părinți la o oră dedicată lor. La ora 18 va avea loc o oră de Yoga Flow pe muzică live de pian interpretată de Andra Mareș, elevă a Liceului de Arte Sibiu; la ora 19, o oră de Creative Vinyasa Flow menită să lase frâu liber imaginației participanților, iar ziua se încheie cu o sesiune de meditație și sunete sacre, la ora 20.

„Cu prilejul evenimentului s-au alăturat inițiativei şi prieteni vechi şi noi, alături de care organizatorii speră să ofere participanșilor o experiență deosebită a acestei sărbători.

Cu Andra Urdea participanții vor colora cărți poştale cu mandale, Loop Yoga își vor prezenta minunatele lor accesorii de yoga şi Iulia Lavu - Knots Designer frumoasele împletituri; vor fi disponibile spre a fi gustate produsele delicioase oferite de Buna stare si mancare şi Vacaju; iar simțurile vor fi răsfățate cu Copacul Vietii Holistic Sibiu, Inspire Bio, Luthelo, Zenvita Kombucha şi Aromateria, sau cu aromele băuturilor calde preparate de AM PM coffee & more; participanții vor învăța câte ceva despre gustări sănătoase cu Thermomix. Toate acestea într-un decor pe cinste, pregătit de Jujube Atelier”, mai transmit cei de la KeepGiving Yoga Sibiu.

Mai multe detalii despre eveniment pot fi găsite pe pagina de Facebook sau Instagram KeepGiving Yoga, iar înscrierile se pot face pe keepgivingyoga.ro.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Emil

Acum 3 luni

Nici Nadia Comaneci nu reusea toate exercitiile.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus