Sâmbătă,
24.02.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Silvana Tatu, director general KeepCalling, despre implicarea în proiectele pentru comunitatea sibiană: „Inspirația vine din viața de zi cu zi”

Silvana Tatu, director general KeepCalling, despre implicarea în proiectele pentru comunitatea sibiană: „Inspirația vine din viața de zi cu zi”

Implicarea în comunitate prin activități educative reprezintă unul dintre obiectivele asociației KeepGiving dezvoltată de KeepCalling. În ultimele săptămâni, compania s-a implicat în două proiecte importante pentru comunitatea din Sibiu: primul, oferirea de unelte gratuite pentru ca sibienii să-și îngrijească spațiul din fața locuințelor și al doilea – finanțare pentru amenajarea unui spațiu de activități educative în cadrul muzeului Brukenthal.

Prezentă la evenimentul de inaugurare a spațiului de activități educative Brukenthal Kids, Silvana Tatu, directorul general al KeepCalling, a spus că implicarea în problemele comunității și încercarea de a găsi căi de colaborare cu instituțiile sibiene reprezintă unul dintre obiectivele echipei KeepCalling.

„De foarte multe vreme ne implicăm în mai multe proiecte derulate la nivelul orașului Sibiu. Cred că inspirația vine din viața de zi cu zi. Vedem că putem ajuta din punct de vedere educațional. Participăm la evenimente, la activități cu copiii, la activități ecologice sau sportive, orice fel de activități care aduc oamenii împreună. În toate acestea încercăm să ne implicăm colegii. Este o oportunitate extraordinară de a aduna oamenii împreună, mai ales în perioada postpandemie când putem face mai multe lucruri frumoase ca să bucurăm orașul”, a spus Silvana Tatu pentru Turnul Sfatului.

„Încercăm să ne implicăm în tot ceea ce ține de educație”

În proiectul Brukenthal Kids, directoarea KeepCalling vede o oportunitate de a aduce copiii mai aproape de muzeu, dar și o modalitate de a atrage turiștii.

„Încercăm să ne implicăm în tot ceea ce ține de educație. Este un proiect foarte drag nouă. Este o oportunitate extraordinară să aduci copiii mai aproape de artă și de cultură și de asta cred că o să aibă un mare succes. Nu este doar pentru Sibiu, poate să fie și pentru ceilalți copii și adolescenți care ne vizitează orașul. Lucrăm la mai multe proiecte, nu le divulg acum, dar o să  ne vedeți prezenți în continuare la diverse activități pentru comunitate”, a concluzionat Silvana Tatu.

Citește și: Unelte gratis pentru sibienii care vor să îngrijească spațiile verzi din jurul locuinței. 1000 de lei pe scara de bloc

S-a inaugurat spațiul educativ Brukenthal Kids: Vrem să aducem copiii mai aproape de muzeu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus