Duminică,
24.09.2023
Partial Noros
Acum
22°C

Intrare gratuită sâmbătă la Muzeul Astra pentru vizitatorii care vor purta ie

Intrare gratuită sâmbătă la Muzeul Astra pentru vizitatorii care vor purta ie

Sibienii care vor vizita muzeul Astra sâmbătă, 24 iunie, vor avea intrarea gratuită dacă vor veni îmbrăcați în ie. De Ziua Universală a Iei, muzeul a pregătit un întreg program care cuprinde ateliere, dar și activități interactive. 

„Pe 24 iunie, adică mâine , vizitatorii care vor veni pe la noi îmbrăcați în ii sau cămeși (femei și bărbați) vor avea intrarea liberă în Muzeul ASTRA”, transmit reprezentanții Muzeului Astra. 

Pe ulițele satului din Muzeul ASTRA se va întinde târgul de ii și obiecte tradiționale, design contemporan, flori și cosițe împletite. Se vor desfășura 36 de  ateliere demonstrative și interactive, începând cu ateliere de țesut, până la ateliere de imprimare flori pe textil sau vopsit cu culori naturale, confecționat podoabe, brodat motive de pe ie, împâslit, metaloplastie, pictat pe sticlă sau prelucrare piele și ateliere de spus povești.

Programul complet pentru Ziua Universală a Iei îl găsiți aici: Ziua Universală a Iei, la Muzeul Astra: ateliere de brodat, târg de ii și concurs pentru cea mai frumoasă ie

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus