Duminică,
24.09.2023
Partial Noros
Acum
21°C

Vremea în weekend la Sibiu: temperaturile scad ușor și sunt anunțate ploi

Vremea în weekend la Sibiu: temperaturile scad ușor și sunt anunțate ploi

Temperaturile vor scădea ușor în acest final de săptămână, transmit meterorologii sibieni în prognoza pentru weekend.

Sâmbătă, temperaturile maxime se vor încadra între 28 și 30 de grade, iar duminică acestea vor mai scădea ajungând între 24 și 26 de grade. Redăm mai jos prognoza transmisă de meteorologul Florin Bugner. 

Sâmbătă, 24 iunie

Vremea va fi în general instabilă, iar valorile termice vor scădea față de ziua precedentă. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate. Local se vor semnala averse de ploaie, însoțite de frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și izolat de grindină. Cantitățile de apă vor fi depăși pe arii restrânse 20-25 l/mp și izolat 40-50 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare, mai ales asociate averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 și 30 de grade, iar cele minime între 16 și 18 grade.

Duminică, 25 iunie 

Vremea va fi în general instabilă, iar valorile termice vor scădea față de ziua precedentă. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate. Local se vor semnala averse de ploaie, însoțite de frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și izolat de grindină. Pe alocuri, cantitățile de apă vor fi însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare, mai ales asociate averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 26 de grade, iar cele minime între 13 și 15 grade. Dimineața vor fi condiții de ceață.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus