Luni,
25.09.2023
Partial Noros
Acum
22°C

Județele cu cele mai multe medii de 10 la Evaluarea Națională: Sibiul nu este printre acestea

Județele cu cele mai multe medii de 10 la Evaluarea Națională: Sibiul nu este printre acestea

Județul Iași este județul cu cei mai mulți elevi care au obținut media 10 la Evaluarea Națională. Aici 28 de tineri au avut lucrări fără greșeală. Este urmat de Cluj și Dolj. Sibiul se află undeva la finalul acestui clasament cu patru medii de 10m alături de alte cinci județe din țară.

Ministerul Educației a publicat o hartă a mediilor de 10 obținute de elevi la examenul de Evaluare Națională. Pe primul loc se află județul Iași cu 28 de elevi, Clujul cu 24 de elevi și Doljul cu 23 de elevi. Pe locul patru se află județele Vâlcea, Argeș și Timiș, cu 19 elevi care au obținut media 10. Sibiul se află spre finalul clasamentului alături de județele Satu Mare, Botoșani, Bihor, Brăila și Olt, cu patru medii de zece. Au fost și cinci județe care nu au avut nicio medie de zece. Este vorba de Harghita, Covasna, Caraș Severin, Giurgiu și Tulcea.

Astăzi, 28 iunie, s-au publicat primele rezultate obținute de elevi la Evaluarea Națională. Rezultatele finale se vor afișa în data de 4 iulie.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus