Miercuri,
12.06.2024
Ploi Usoare
Acum
22°C

O economistă din Sibiu creează tablouri cu pietre: M-am gândit să încerc, mai ales că piatra, elementul principal, se găsește gratis în natură

O economistă din Sibiu creează tablouri cu pietre: M-am gândit să încerc, mai ales că piatra, elementul principal, se găsește gratis în natură

Fabi Rocks este mica afacere a unei mămici din Sibiu care a decis să-și folosească creativitatea pentru a da naștere unor tablouri din pietre. Le adună, le pictează și mai apoi le pune laolaltă creând fel și fel de figurine inspirate de familie, prietenie și natură. Dorina este de formare economist, dar spune că încă din copilărie a fost atrasă de tot ce presupunea imaginație și creativitate. 

Dorina are 38 de ani și este din Sibiu. A urmat liceu și facultate pe profil economic, iar în prezent lucrează la o firmă imobiliară, ocupându-se de partea de contabilitate și resurse umane.

„Mi-am dat seama că sunt foarte atrasă de tot ceea ce ține de design. De când eram micuță, am avut cumva înclinații spre partea de creativitate, îmi plăcea să desenez, și acum am caietele mele cu desene”, a spus aceasta.

A început cu tricouri pictate

Numele micii afaceri vine de la numele băiețelului ei, Fabian. Până să ajungă la tablouri cu pietre, Dorina a pictat tricouri, dar și-a dat seama că nu este ceea ce își dorește să facă mai departe.

„Inițial, am pictat tricouri și între timp mi-am dat seama că nu-mi foloseam creativitatea la nivelul pe care mi l-am dorit. Mă tot uitam pe Pinterest la idei și într-o zi am găsit un tablou cu pietre. La prima vedere mi s-a părut interesant și m-am gândit să încerc și eu mai ales că piatra, elementul principal, se găsește gratis în natură. Am făcut primul model și l-am pus pe grupul de mămici din Sibiu și l-am vândut imediat, apoi au urmat celelalte comenzi. Așa a înflorit Fabi Rocks”, a mai spus aceasta

Tablouri din pietre, scoici și lemne

Tablouri pentru familii, tablouri pentru îndrăgotiți, tablouri pentru prieteni sau tablouri pentru aniversări sunt doar o parte dintre creațiile Dorinei. În toate pune multă dragoste, răbdare și atenție la detalii.

„Pe mine m-a ajutat într-un fel și faptul că ies des cu copiii și în locurile în care se joacă ei sunt pietre. Deja le cunosc și îmi este ușor să le aleg pentru că în momentul acela vizualizez tabloul și îmi dau seama care dintre ele s-ar potrivi mai bine. Mai aduc din concedii diverse scoici și pietre. Mă relaxează foarte tare, este un lucru care mă împlinește și care îmi dă o satisfacție extraordinară. Dacă nu aș face acest lucru cred că ar dispărea o parte foarte mare din mine. Este ca o terapie pentru mine”, a mai spus sibianca.

Pe viitor, pentru că se va muta la casă, sibianca își dorește să aloce un spațiu mai mare micului ei atelier. „Mă văd făcând acest lucru pe termen lung, cred că și la pensie o voi face pentru că îmi place foarte mult”, concluzionează aceasta.

Pe Dorina o puteți găsi pe Facebook, Fabi Rocks, dar și pe site-ul ei de prezentare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Cititor

Acum 11 luni

Super, super! Foarte dragut ceea ce face.

Raspunde

@@@

Acum 11 luni

Foarte frumos! cand n-ai treaba, iti vin idei!

Raspunde

Emil

Acum 11 luni

Nu numai asta, viata din piatra isi are originea.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus