Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
7°C

VIDEO Caii din Mărginimea Sibiului, vedete la Turul Ciclist. S-au luat la întrecere cu sportivii

VIDEO Caii din Mărginimea Sibiului, vedete la Turul Ciclist. S-au luat la întrecere cu sportivii

Imagini cu doi cai în galop, alături de cicliștii concurenți la Turul Ciclist al Sibiului, pe o stradă dintr-o comună din Mărginimea Sibiului, s-au viralizat în presa europeană.

Întâmplarea a amintit de turul ”Strade Bianche” o competiție ciclistă din Toscana, desfășurată în luna martie, când o concurentă a trebuit să evite în ultima secundă un cal scăpat pe traseul concursului.

”În timp ce obstacolele sub formă de teren accidentat și pante abrupte fac parte din joc, unii cicliști au avut parte de întâlniri neobișnuite cu animale maiestuoase - caii! (...) Imaginile surprinse arată silueta impunătoare a cailor în mișcare. Din fericire, alergătorii curajoși au reușit să ocolească obstacolul, depășind animalele printr-o manevră impresionantă”, scrie Noticiclismo.com.

A treia etapă a Turului Cilist al Sibiului, cea în care și-au făcut apariția și caii, a fost câștigată de Maximilian Schachmann.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Jiji Berbecali

Acum 9 luni

Buna imagine oferim! Sibiul e peste Viena!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus