Miercuri,
04.10.2023
Ceata
Acum
7°C

Achitarea tarifului pentru tranzitarea podurilor dunărene de la Feteşti - Cernavodă redevine obligatorie, începând de vineri

Achitarea tarifului pentru tranzitarea podurilor dunărene de la Feteşti - Cernavodă redevine obligatorie, începând de vineri

Achitarea peajului pentru tranzitarea podurilor dunărene de la Feteşti - Cernavodă redevine obligatorie pentru participanţii la trafic începând de vineri, 14 iulie, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

"Marţi, 11.07.2023, a fost publicat în Monitorul Oficial al României nr. 633/2023 Ordinul nr. 1.387/2023 pentru încetarea aplicabilităţii Ordinului viceprim-ministrului, ministrul transporturilor şi infrastructurii nr. 1.178/2023 privind stabilirea unor derogări de la prevederile Ordinului ministrului transporturilor nr. 1.836/2018 pentru aprobarea unor tarife aplicate de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere - S.A. Astfel, începând de vineri, 14.07.2023, ora 00:00, achitarea peajului pentru tranzitarea podurilor dunărene de la Feteşti - Cernavodă redevine obligatorie pentru participanţii la trafic", precizează compania de drumuri, citat de Agerpres.

Achitarea peajului la Feteşti - Cernavodă a fost suspendată provizoriu începând cu data de 1 iunie 2023, până la finalizarea lucrărilor de reabilitare a podului peste braţul Borcea, dar nu mai târziu de 31 august. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus