Luni,
29.04.2024
Cer Senin
Acum
6°C

FOTO VIDEO Plin de urși pe Transfăgărășan. Ursăria Bâlea. ”Am găsit urșii pe drum, nu și în pădure”

FOTO VIDEO Plin de urși pe Transfăgărășan. Ursăria Bâlea. ”Am găsit urșii pe drum, nu și în pădure”

În apropierea coșurilor de gunoi de pe Transfăgărășan urșii au făcut poteci, adevărate autostrăzi pe care coboară din pădure, se alimentează și urcă înapoi.

Un ciclist care a străbătut ieri pădurile din zona Bâlea a filmat mai multe animale care se plimbă liniștite pe șosea.

”Atâta timp cât oamenii au păstrat distanță, urșii nu le-au arătat vreun interes. De remarcat că lângă fiecare coș de gunoi erau două poteci: una pe care urcă și alta pe care coboară urșii. În povârnișurile din spatele coșurilor se vede mai apoi clar poteca pe care urcă urșii”, spune ciclistul.

Bărbatul a filmat trei urși, în această dimineață, în jur de ora 11. După-amiaza a coborât cu bicicleta prin pădure, însă nu s-a întâlnit cu niciun animal. ”În pădure n-a mai fost picior de urs. Am găsit urșii pe drum, nu și în pădure”, spune sibianul.

Angajații Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov curățau de dimineață coșurile de gunoi și coseau iarba, însă au fost nevoiți să facă o scurtă pauză pentru a-i lăsa pe urși să-și urmeze tabieturile.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 13167

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Bo

Acum 9 luni

Gunoaiele nu pot să le țină în mașini și să le pună în tomberoanele din localități! Ies și din bloc cu gunoiul și îl pun în coșurile stradale că li-s mai în drum. De câte secole de civilizație mai avem nevoie?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus