Luni,
29.04.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Elicopterul SMURD a intervenit la Raliul Sibiului. O femeie de 47 de ani, copilot, a fost rănită după ce pilotul a intrat cu mașina într-un stâlp de beton

Elicopterul SMURD a intervenit la Raliul Sibiului. O femeie de 47 de ani, copilot, a fost rănită după ce pilotul a intrat cu mașina într-un stâlp de beton

În timpul etapei desfășurate în zona Păltiniș, în cadrul Raliului Sibiului, s-a produs un incident soldat cu vătămarea corporală a unui copilot, transmit polițiștii sibieni.

Potrivit acestora șoferul unuia dintre echipajele auto, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din București, a derapat și a intrat în coliziune cu un stâlp din beton. Copilotul său era o femeie în vârstă de 47 de ani care a fost rănită în urma incidentului și a fost preluată cu elicopterul SMURD. 

La fața locului a ajuns un echipaj ISU Sibiu care i-a acordat primele îngrijiri medicale. Femeia a suferit un traumatism toracic posterior. Aceasta a fost luată de elicopterul SMURD. De la aeroport a fost preluată de o ambulanță, iar echipajul SAJ a transportat-o la UPU Sibiu pentru investigații suplimentare.

Foto principală ilustrativă: Arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

2 comentarii

Gigi

Acum 9 luni

Din pacate Raliul Sibiului a devenit un balamuc cu cai putere multi si IQ mic. Nu cred ca am vazut niciodata atâta nesimțire și situatii periculoase in trafic cât am văzut anul acesta cand circulau competitorii în afara concursului pe drumurile publice.

Raspunde

Un sibian

Acum 9 luni

oare de ce trebuie sa platim bni publici sa-i salvam pe tembelii astia?

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus