Duminică,
24.09.2023
Cer Senin
Acum
22°C

Cod galben de caniculă, inclusiv luni. Sunt anunțate temperaturi până la 36 de grade

Cod galben de caniculă, inclusiv luni. Sunt anunțate temperaturi până la 36 de grade

Meteorologii au emis un cod galben de caniculă care va rămâne în vigoare inclusiv luni, 17 iulie. Potrivit acestora, duminică, 16 iulie, valul de căldură se va intensifica și va fi caniculă local în vestul și sud-vestul regiunii. Disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Temperaturile maxime se vor situa în general între 32 și 36 de grade, iar minimele se vor încadra între 15 și 20 de grade.

Codul rămâne în vigoare și pentru ziua de luni când valul de căldură va continua să se intensifice. Rămâne și discinfortul termic. Temperaturile maxime se vor situa în general între 32 și 36 de grade, iar cele minime se vor încadra între 12 și 21 de grade. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Mihai Tanase

Acum 2 luni

"Sunt anunțate temperaturi DE PÂNĂ LA 36 de grade." Temperaturile pot fi DE 36 de grade sau PÂNĂ LA. DE PÂNĂ LA nu este o exprimare în limba româna.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus