Miercuri,
04.10.2023
Cer Senin
Acum
12°C

Locotenent Adrian Buciu de la ISU Sibiu despre misiunea din Grecia: flăcările se întind pe suprafețe mari și abrupte, temperatura de afară este arzătoare

Locotenent Adrian Buciu de la ISU Sibiu despre misiunea din Grecia: flăcările se întind pe suprafețe mari și abrupte, temperatura de afară este arzătoare

Opt pompieri sibieni fac parte din cel de-al doilea contingent prezent, în această perioadă, în Grecia, pentru sprijinirea autorităților elene prin activități de monitorizare a zonelor cu risc de incendiu din Estul Atenei, scriu reprezentanții ISU Sibiu pe pagina de facebook a instituției.

ISU Sibiu îi prezintă, pe rând, pe pompierii sibieni aflați în misiune în Grecia.

Locotenent Adrian Buciu este locțiitor al comandatului Detașamentului de Pompieri Sibiu și a împlinit recent 5 ani de când a depus jurământul militar.

“Misiunea asta este foarte diferită de tot ce am trăit până la acest moment în carieră. Pe lângă faptul că este prima mea misiune internațională, este una destul de dificilă. Temperatura de afară este arzătoare, vântul suflă des și destul de puternic, iar flăcările se întind pe suprafețe mari și abrupte. Este o provocare din toate punctele de vedere. Este o onoare pentru mine că pot să fiu aici, că pot să iau parte la această experiență și că am șansa să învăț lucruri noi. Aștept să revin la voi, colegii mei să vă împărtășesc tot ce încă trăiesc aici!”, transmite Buciu, potrivit sursei citate.

foto ISU Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Mișu

Acum 2 luni

Super tare ! Spor si succes!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus