Luni,
25.09.2023
Partial Noros
Acum
24°C

Sediul Primăriei Cârțișoara urmează să fie modernizat prin finanțare cu fonduri europene nerambursabile

Sediul Primăriei Cârțișoara urmează să fie modernizat prin finanțare cu fonduri europene nerambursabile

Unul dintre proiectele importante ale primăriei Cârțișoara vizează modernizarea sediului clădirii primăriei. Acest lucru este posibil printr-un contract de finanțare nerambursabilă din fonduri europene, pe care primăria deja l-a semnat și care valorează 1.648.679,18 lei.

Obiectul contractului de finanțare îl reprezintă acordarea finanțării de către MDLPA pentru implementarea proiectului nr. C10 -13-1144, intitulat „Modernizare, reabilitare și dotare Clădirea Unității Administrativ Teritoriale (Clădire Primărie), Comuna Cârțișoara, județul Sibiu”, care vizează reabilitarea modernă a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate din comuna Cârțișoara.

„Dorința noastră este să îmbunătățim serviciile pe care le oferim locuitorilor din comuna Cârțișoara, iar acesta este un pas important pentru administrația publică din Cârțișoara în realizarea acestui obiectiv”, a spus Vasilică-Sorin Cîrțan, primarul comunei Cârțișoara.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Sus