Luni,
25.09.2023
Partial Noros
Acum
24°C

Used Products a ajuns din 1 august și la Sibiu, pe Strada Mitropoliei, numărul 1!

Used Products a ajuns din 1 august și la Sibiu, pe Strada Mitropoliei, numărul 1!

Un nou pas important pentru filiala locală a retailerului olandez Used Products, specializată în vânzarea de produse noi și pre-folosite, a fost făcut odată cu deschiderea următorului magazin în țară. Această inaugurare face parte din planul de extindere la nivel național, consolidând astfel poziția lor pe piață și oferind mai multor clienți oportunitatea de a achiziționa produse de calitate la prețuri accesibile.

Specializați în vânzarea și cumpărarea diferitelor tipuri de articole, cum ar fi dispozitive electronice, instrumente muzicale, echipamente sportive, jucării și multe altele, Used Products oferă clienților o alternativă ecologică și economică pentru achiziționarea de bunuri, contribuind astfel la reducerea deșeurilor și promovarea unei abordări mai sustenabile a consumului. Datorită modelului lor de afacere inovator și a serviciilor de calitate, pe lângă Olanda, unde își are rădăcinile, compania a câștigat popularitate în mai multe țări, precum Belgia, Germania, Spania, iar de 5 ani în România.

Cu o poziție strategică ce marchează aproape perfect centrul României, noul magazin Used Products își dorește să contribuie nu doar la îmbunătățirea mentalității care promovează traiul sustenabil, ci și la schimbarea de paradigmă ce vizează bunurile pre-folosite. Probabil cea mai întâlnită întrebare din ziua deschiderii magazinului a fost „Produsul acesta este nou? Sau numai puțin folosit?“, ceea ce încă ne confirmă predilecția clientului pentru un produs care nu a mai aparținut altcuiva vreodată. Aici, Used Products intervine și garantează un an pentru produsele lor, motiv pentru care putem să regândim criteriile personale când vine vorba de achiziționarea a ceva ce poate ne dorim de mult.

Pe lângă dorința lor de a promova consumul sustenabil, Used Products România a considerat oportună deschiderea unui nou magazin pentru că „Sibiul a fost mereu motor de inovație pentru România, iar oamenii de aici, pe lângă faptul că recunosc importanța și frumusețea conservării, sunt colecționari renumiți și apreciază un preț sau un schimb de produse corect.“, mărturisesc cei doi tineri care au adus franciza în oraș.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus