Duminică,
24.09.2023
Cer Senin
Acum
22°C

Pașii de urmat ca să încărcați online cardul Tursib: puteți cumpăra bilete de 60 de minute și zilnice, abonamente săptămânale și lunare și bilete la Păltiniș, inclusiv pentru biciclete

Pașii de urmat ca să încărcați online cardul Tursib: puteți cumpăra bilete de 60 de minute și zilnice, abonamente săptămânale și lunare și bilete la Păltiniș, inclusiv pentru biciclete

Cardul Tursib poate fi încărcat online, începând de luni, 7 august, anunță reprezentanții Tursib printr-un comunicat remis Turnul Sfatului. Sibienii sunt informați că, prin această modalitate, pot cumpara mai multe categorii de titluri de călătorie -  bilete de 60 min urban; legitimații zilnice; abonamente săptămânale; abonamente 30 zile urban nominale; abonamente 30 zile Păltiniș nominale; bilete Păltiniș o călătorie; bilete Păltiniș două călătorii și bilete bicicletă Păltiniș.

Portalul de încărcare a cardurilor Tursib a fost creat în cadrul proiectului finanțat din fonduri europene nerambursabile “Modernizarea Transportului Public în Municipiul Sibiu”, precizează sursa citată, care prezintă pașii de urmat pentru încărcarea online.

Astfel, pentru crearea contului trebuie să folosiți același CNP folosit și la emiterea cardului Tursib din PVC. Dacă aveți cont în aplicația mobilă SibiuBus nu mai este necesară crearea unui cont, conectarea se face în acest caz cu adresa de e-mail și parola folosite la crearea contului SibiuBus.

Intrați pe site-ul Tursib și accesați butonul “Încarcă cardul” din pagina principală sau apăsați aici;

Accesați meniul “Înregistrare” și introduceți datele pentru crearea contului;

După crearea contului accesați meniul “Logare”;

Introduceți datele de conectare și apăsați “Conectare”;

Apăsați “+ Adăugare card” și introduceți numărul cardului Tursib din PVC (numărul este inscripționat pe cardul Tursib în partea stângă jos);

Completați profilul utilizatorului cu datele necesare;

Apăsați pe săgeata verde de pe cardul Tursib și selectați “Adaugă titlu”;

Adăugați titlul de călătorie dorit în coș, apăsați finalizare coș și introduceți datele cardului bancar pentru a putea face plata;

*Plata se face securizat cu ajutorul procesatorului de plăţi autorizat euplatesc.ro.

În situația în care aveți întrebări sau întâmpinați dificultăți reprezentanții Tursib vă oferă suport de luni și până vineri între orele 7 și 15, la numărul de telefon 026.9426100 sau pe adresa de e-mail relatiicupublicul@tursib.ro. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus