Miercuri,
04.10.2023
Cer Senin
Acum
12°C

Senatorul Mureșan cere referendum pentru centrul Mediașului. ”Ar pune capăt acestei dispute care a divizat comunitatea”

Senatorul Mureșan cere referendum pentru centrul Mediașului. ”Ar pune capăt acestei dispute care a divizat comunitatea”

Senatorul USR Claudiu Mureșan cere primarului Mediașului, Gheorghe Roman organizarea unui referendum pentru ca cetățenii să decidă forma pe care o va avea centrul municipiului după procesul de reabilitare.

„În calitate de senator ales în circumscripția 34 Sibiu, vă solicit public, domnule Primar, să organizați de urgență un referendum prin care să consultați populația Municipiului Mediaș cu privire la oportunitatea actualului proiect de reabilitare și modernizare a centrului istoric, așa cum este acesta proiectat acum.

Mediașul are nevoie de unitate și de toți cetățenii lui, în această perioadă complicată pe care o parcurgem, cu crize de tot felul și războaie la granița țării.

Conflictul de dragul conflictului nu a generat niciodată progres, ci, din contră, este o frână pentru comunitate.

Mediașul nu este al dumneavoastră, nu este al meu, nu este nici măcar al celor care acum păzesc teii să nu fie tăiați, sâmbătă de sâmbătă.

Principiile democrației participative ne obligă ca, în calitate de reprezentanți ai statului, să consultăm oamenii atunci când luăm decizii care îi afectează, în orice fel”, a transmis Mureșan pe pagina sa de Facebook.

Citește și:

Cum va arăta centrul Mediașului după reabilitare: „Se va ridica la nivelul celor întâlnite în Oradea sau Sibiu”

În vara anului 2022, Gheorghe Roman a anunțat că valoarea proiectului de reabilitare a centrului istoric este de 43.165.614,78 lei și că acesta va fi finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020. Totodată, acesta preciza că în paralel cu acest proiect va promova un program de refacere a fațadelor clădirilor din Centrul Istoric care prezintă un grad avansat de degradare.

Sursa foto: Primăria Mediaș

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1062

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Barosanu

Acum 1 lună

Cu ocazia asta află și sibienii, la 3 ani de la alegeri, de existența acestui senator Mureșan.
Raspunde

Barosu

Acum 1 lună

ai luat leutul per postare de la ghita roman supranumit si zece la suta, prietenii stiu de ce
Raspunde

Un sibian vero

Acum 1 lună

Nu va faceti grija, is mana in mana, cioara la corb nu-si scot ochii !!! nu stiu dece am un sentiment ca is intelesi ca sa inceapa sa latre (cu aprobarea primarului in functie) ca sa isi faca campanie pt viitoarele alegeri!!Ca doar tre sa aibe si domnul senator o activitate laudabila pt cetatean(ca activitatiile pe care le avea de pe vremea cand era la Dumbraveni la ANAF si ii verifica pe toti si ii amenda ca sa isi faca prima de merit, mai putin firmele de pe numele sotiei , cu acelea nu se poate lauda)!!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus