Miercuri,
04.10.2023
Cer Senin
Acum
10°C

Vreme, în general frumoasă și temperaturi maxime de 33 de grade în acest sfârșit de săptămână

Vreme, în general frumoasă și temperaturi maxime de 33  de grade în acest sfârșit de săptămână

În acest sfârșit de săptămână meteorologii anunță vreme, în general frumoasă, cu temperaturi ce pot ajunge și până la 33 de grade. Nori pe cer și câțiva stropi de ploaie pot fi după amiază, dar nimic care să strice planurile de weekend. 

Sâmbătă vremea va călduroasă, cu disconfort termic după-amiaza. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări temporare după amiaza la munte unde izolat vor fi condiții de averse slabe de ploaie însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 31 și 33 de grade, iar cele minime între 15 și 18 grade. Pe arii restrânse după-amiaza indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge pragul critic de 80 unități.

Duminică vremea se menține călduroasă, cu disconfort termic după-amiaza și ușor instabilă după-amiaza în zona de munte. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza când local în zonele montane și pe arii mai restrânse în rest se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice. Cu totul izolat cantitățile de apă pot fi mai însemnate și vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate asociate averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 30 și 32 de grade, iar cele minime între 16 și 18 grade. Izolat dimineața se va semnala ceață în zonele joase.

Temperaturi prognozate 


SIBIU - maxim  32 e grade - minim 17 grade
Dumbrăveni - maxim 33 de grae - minim 15 grade
Boița - maxim 31 de grade - minim 18 grade
Păltiniș - maxim 24 de grade - minim 14 grade
Bâlea-Lac - maxim 16 grade - minim 12 grade

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus