Luni,
25.09.2023
Partial Noros
Acum
22°C

CNI a lansat licitația pentru construcția unei grădinițe în satul Racovița. „În prezent, cei 64 de copii sunt găzduiți în școala gimnazială”

CNI a lansat licitația pentru construcția unei grădinițe în satul Racovița. „În prezent, cei 64 de copii sunt găzduiți în școala gimnazială”

Compania Națională de Investiții (CNI) a lansat o licitație pentru construirea unei grădinițe în satul Racovița, județul Sibiu. Viitoarea instituție preșcolară va costa aproape 4 milioane de lei.

Proiectare, execuție și asistență tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiții „Construire grădiniță cu program prelungit, împrejmuire și branșamente utilități, sat Racovița, comuna Racovița, județul Sibiu” este denumirea anunțului de participare simplificat, publicat de CNI pe platforma de achiziții publice. Licitația va avea loc la pachet cu un alt proiect - de construire a unei baze sportive în orașul Râșnov din județul Brașov.

Valoarea estimată a lotului în care e inclusă grădinița din Racovița este de 3.800.802,56 lei fără TVA.

Conform documentelor pregătite de autoritățile din Racovița încă din 2021, terenul studiat se află în intravilanul localității, fiind amplasat între Primărie, Școala Primară și Dispensar. În prezent, nu există o grădiniță în localitate, cei 64 de copii cu vârstă preșcolară fiind găzduiți într-un spațiu impropriu desfășurării acestei activități în școala gimnazială, se arăta în descrierea situației existente la acel moment.

Astfel, prin tema de proiectare s-a solicitat realizarea unei grădinițe pentru circa 56-64 de copii preșcolari, cu patru săli de grupă distincte, cu rezolvarea acceselor pentru persoane cu dizabilități și cu realizarea unor spații dedicate personalului didactic și de întreținere.

Construcția propusă va avea un corp parter și mansardă, cu demisol parțial și un corp demisol.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 806

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus