Duminică,
24.09.2023
Partial Noros
Acum
20°C

1,2 milioane de lei: Școala Gimnazială Ocna Sibiului urmează să fie modernizată 

1,2 milioane de lei: Școala Gimnazială Ocna Sibiului urmează să fie modernizată 

Primăria Ocna Sibiului anunță că a semnat contractul de finanțare pentru proiectul „Dotarea unităţii de învăţământ preuniversitar de stat Școala Gimnazială Ocna Sibiului".

Conform contractului, Școala Gimnazială din Ocna Sibiului va fi dotată cu mobilier, materiale didactice şi echipamente digitale în valoare de 1.267.866,16 lei, bani alocați prin PNNR.

„Am fost întotdeauna preocupat ca elevii din Ocna Sibiului să beneficieze de cele mai bune condiții pentru desfășurarea orelor de curs. Urmează să parcurgem etapele legale pentru achiziție. Vom organiza licitația pentru achiziția tuturor bunurilor cuprinse în proiect și sperăm ca până la finalul anului calendaristic să încheiem procedurile, astfel încât copiii să se poată bucura de toate aceste dotări. Vom continua investițiile pentru  dezvoltarea orașului nostru!”, a transmis Claudiu George Predescu, primarul din Ocna Sibiului.

Citește și: A fost lansată licitația pentru execuția proiectului „Dezvoltarea infrastructurii turistice în stațiunea balneoclimaterică Ocna Sibiului”. Primar: Este un proiect extrem de important pentru continuarea dezvoltării orașului nostru”.

Foto: Școala Gimnazială Ocna Sibiului/Facebook 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus