Miercuri,
04.10.2023
Cer Senin
Acum
11°C

Sportivii CSM Mediaș au participat la un cantonament de pregătire

Sportivii CSM Mediaș au participat la un cantonament de pregătire

Sportivii medieșeni legitimați la Clubul Sportiv Municipal Mediaș s-au întors la sfârșitul săptămânii trecute de la un cantonament de vară organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Mediaș în stațiunea Predeal. În cadrul acestei activități, 48 de tineri medieșeni de la secțiile de fotbal, șah, tenis de masă și ciclism au participat timp de 7 zile la programe de pregătire și antrenamente specifice fiecărui sport.

Evenimentul s-a desfășurat în cadrul proiectului „Susținerea sportivilor CSMM în cantonamentele de pregătire centralizată 2023”, proiect cofinanțat de Consiliul Județean Sibiu.

Principalele obiective ale cantonamentului au fost pregătirea tehnico-tactică și instruirea sportivilor pentru performanțe de nivel înalt, dar și formarea echipelor ce vor reprezenta clubul în sezonul competițional 2023-2024.

 

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus