Duminică,
24.09.2023
Partial Noros
Acum
20°C

Poliția Sibiu a ridicat pentru expertiză mai multe seringi găsite pe câmpul de lângă Cartierul Arhitecților

Poliția Sibiu a ridicat pentru expertiză mai multe seringi găsite pe câmpul de lângă Cartierul Arhitecților

O fotografie în care se văd trei seringi aruncate pe câmpul din apropierea Cartierului Arhitecților a fost post postată zilele trecute pe pagina de socializare a cartierului. Persoana care a făcut postarea a precizat în comentarii că a lăsat un mesaj Poliției Locale din Șelimbăr. Cei de acolo au asigurat-o că vor transmite mai departe autorităților competente.

„În data de 30 august o persoană ne-a trimis un mesaj pe WhatsApp despre această situație. Nu a fost o sesizare înregistrată. Noi am transmis mai departe organelor abilitate”, a spus pentru Turnul Sfatului un reprezentat al Poliției Locale Șelimbăr.

În urma acestor sesizări și a fotografiilor din mediul online la fața locului s-au deplasat polițiștii din Șelimbăr și Sibiu. 

„Ca urmare a apariției pe rețelele de socializare a unei fotografii în care se observă un număr de trei seringi aflate pe spațiul verde din apropierea Cartierului Arhitecților, la data de 30 august a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr și cei din cadrul Serviciului Criminalistic Sibiu au efectuat verificări în zonă. Astfel, au fost găsite 3 seringi cu substanță incoloră care au fost ridicate și predate Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu în vederea expertizării”, a transmis Elena Welter, purtător de cuvânt al IPS Sibiu.

Astfel, urmează să facă cercetări pentru a vedea cum au ajuns seringile acolo și pentru a stabili ce conțineau acestea.  

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Ss

Acum 3 săptămâni

Arhitectii sunt minunati
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus