Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Accident în cartierul Lazaret: trei persoane transportate la spital

Accident în cartierul Lazaret: trei persoane transportate la spital

Un accident de circulație a avut loc miercuri seara la intersecția străzilor Luceafărului cu Corneliu Diaconovici, din municipiul Sibiu.

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism pe strada C. Diaconovici, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Cisnădie a pătruns în intersecția cu strada Luceafărului fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus pe această stradă de către o tânără în vârstă de 23 de ani, transmite IPJ Sibiu.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei autoturismului, precum și a celor doi pasageri din mașina tinerei, o femeie în vârstă de 46 de ani și un bărbat în vârstă de 50 de ani, toți din mun. Sibiu.
Victimele au fost transportate la spital conștiente.

În zonă se circulă îngreunat.

Un echipaj SMURD cu medic a intervenit de urgență dinpartea ISU Sibiu, precum și un echipaj SAJ. 

Cele trei persoane implicate au primit îngrijiri medicale la fața locului, iar echipajul SMURD a transportat la UPU Sibiu un bărbat de 50 de ani cu un traumatism cranian și o femeie de 46 de ani cu traumatisme la mână și la picior. Ambele persoane conștiente. Echipajul SAJ a preluat cea de-a treia persoană rănită - o femeie de 22 de ani cu traumatism lombar și atac de panică.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1936

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus