Sibianca Laura Ocneriu are 47 de ani și a participat la emisiunea „Chefi la cuțite”. Sibianca a reușit să-i impresioneze pe chefi și a obținut două cuțite, care au făcut posibilă trecerea sa în etapa următoare. Pe lângă preparate, sibianca a impresionat și cu povestea sa de viață pe care a ales să o spună chefilor. Este diagnosticată cu scleroză multiplă, dar acest lucru nu o împiedică să-și trăiască viața și să se bucure de fiecare moment în parte.
Laura s-a prezentat în fața chefilor cu un starter pe bază de pește, cu icre, mouse de pește, salată de pește.
„Mă numesc Ocneriu Laura, am 47 de ani, sunt din Sibiu și am o firmă de organizări evenimente. Afacerea familiei noastre are ca obiect principal de activitate pescuitul sportiv, lângă Avrig”, a spus ea.
Apoi, sibianca a povestit și despre problemele de sănătate pe care le are. A fost diagnosticată cu scleroză multiplă, dar a reușit să găsească un tratament care să oprească evoluția bolii.
„Sunt căsătorită de 20 de ani, am două fete, de 19 și de 16 ani. Am o viață frumoasă, însă la vârsta de 35 de ani am fost diagnosticată cu scleroză multiplă pentru că aveam foarte multe stări, îmi amorțeau membrele, am început să șchiopătez, am început să-mi fac niște investigații mai amănunțite și am fost diagnosticată cu scleroză.
Aveam fetițele de trei și șapte ani și a fost groaznic pentru că nu concepeam să plec de pe acest pământ pentru că, nu știu dacă știți, dar scleroza multiplă paralizează toți mușchii din corp. Boala aceasta nu are cauze, nu are leac, însă de un timp este un program național care are un tratament pentru a opri boala din evoluție, iar atunci viața mea s-a schimbat cu totul, am înțeles că Dumnezeu m-a scuturat și totodată mi-a mai dat o șansă să pot să rămân lângă fetițele mele și lângă soțul meu. Tratamentul îl fac toată viața, constă în injecții pe care le-am făcut la început zilnic, acum le fac la două zile, dar nu este o problemă. Mi-am revenit și consider că viața este frumoasă și noi trebuie să ne bucurăm de toate momentele mărunte”, a spus aceasta în fața chefilor.
A obținut două cuțite din partea chefilor
Sibianca a reușit să obțină două cuțite din partea lui Florin Dumitrescu și a lui Sorin Bontea.
„Să știți că genul ăsta de povești chiar sunt inspiraționale pentru noi, pentru oamenii care ne privesc și vă mulțumim că v-ați împărtășit povestea dumneavoastră cu noi. Legat de mâncarea dumneavoastră, să știți că se vede mâna de eveniment, mizilicul e aici, mi s-a părut interesantă abordarea dumneavoastră de a ne trimite această farfurie doar cu pește. Am apreciat combinațiile de gust, se vede că cineva în spatele acestei farfurii s-a gândit din punct de vedere vizual să arate un pic mai bine, să fie un pic mai îngrijită”, a spus Chef Dumitrescu.
Preparatul nu a fost însă pe gustul lui Cătălin Scărlătescu. „Se vede de departe că aveți o pasiune pentru preparatele din pește, doar că ați folosit ulei peste tot, ulei la maioneză, ulei la icre și ulei pe farfurie. Peștele e bun, dar prea mult ulei”
Al doilea cuțit a venit din partea lui Sorin Bontea care a păstrat suspansul până la final.
„Genul acesta de lipie cu surimi nu este genul meu de mâncare, mie nu-mi place surimi. Peștele îmi place, icrele îmi plac. Îmi place foarte mult pasta de pește”, a spus el.
Laura și-a îmbrățișat apoi familia, fiind vizibil emoționată.
„Sunt extrem de fericită și abia aștept să văd ce urmează. Îmi doresc extrem de mult să intru în echipe, este un vis frumos, dar sper să devină realitate”, a spus Laura după ce a primit și al doilea cuțit.
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi
Vizualizari: 5485
Ultimele comentarii
Acum 1 oră
Alte natiuni erau demult reunite - noi lucru slab
Acum 1 oră
HBomb
Acum 1 oră
Q
Acum 1 oră
Q
Acum 1 oră
Q - erau limacși