Duminică,
24.09.2023
Thunderstorm With Heavy Rain
Acum
20°C

Carmen Iohannis, la început de an școlar: „Cred că și legile învățământului, care din acest an vor fi implementate, ne vor aduce bucurie”

Carmen Iohannis, la început de an școlar: „Cred că și legile învățământului, care din acest an vor fi implementate, ne vor aduce bucurie”

A fost început de an școlar și pentru Carmen Iohannis, prima doamnă a României. Soția președintelui a fost prezentă la festivitatea de deschidere a anului școlar, la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, acolo unde predă limba engleză. În drum spre elevii ei s-a oprit câteva minute în fața jurnaliștilor pentru a transmite un mesaj.

„Vă doresc tuturor, elevilor, profesorilor și părinților un an cu mult succes și reușite. Ne dorim să avem răbdare unii cu alții, comunicare bună, perseverență și multă bucurie și cred că și legile învățământului, care din acest an vor fi implementate, ne vor aduce bucurie și sper să fie de bun augur”, a spus Carmen Iohannis.

A răspuns apoi scurt și câtorva dintre întrebările jurnaliștilor prezenți. Aceasta a spus că speră ca programul „România educată” să fie implementat până la finalul mandatului de președinte al soțului ei și a recunoscut că i-a fost dor de elevi. După aceea s-a întors către elevi, i-a îmbrățișat și au făcut fotografia de început de an.

Prima doamnă este anul acesta dirigintă la clasa a X-a.   

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

9 comentarii

Gheorghe

Acum 1 săptămână

Adica vor aduce bucurie cuplului de profesori mediocrii 'Iohannis"!

Raspunde

John doe

Acum 1 săptămână

Povestea aia cu invatamantul, educatia... ramane doar o poveste al carei autor este dulapiorul sas... In Romania, invatamant, medicina, fotbal, etc sunt subiecte care nu mai exista de multi ani, doar sunt unii mai nostalgici si inca mai cred in povestile cu ele.
Raspunde

Dfsb

Acum 1 săptămână

astia traiesc se pare in alta lume sau au devenit orbi de-a dreptul...
Raspunde

Dan

Acum 1 săptămână

i-auzi din nou Romania educata … Se vede tot mai mult cu fiecare zi ce trece ca Romania involueaza, ca de fapt e Romania esuata asa cum chiar gura pacatosului a grait. Esuata de prima familie turista a tarii.
Raspunde

Liber

Acum 1 săptămână

Ce ne facem cu 100 de profesoare de engleză la zecile de licee din județul Sibiu care nu postează și nu se cred cine știe ce sau cine și doar profesoare de engleză?

Raspunde

Ion Iliescu

Acum 1 săptămână

Am auzit ca doamna vorbeste engleza doar putin mai bine (pronuntie) decat Ion Iliescu ... ceva de genul: Ză ingliș ticiăr
Raspunde

Analfabetul functional

Acum 1 săptămână

Suntem deja bucurosi cand vedem ca scolile au ajuns ca farmaciile, pline cu prafuri alese (droguri) si cu mână de lucru ieftină ce o scot pe bandă rulantă pentru occident. Școala românească nu mai e adaptată realității in care traim. Formează pentru multe meserii ce apun in 10-15 ani. Sa vedem atunci BUCURII !!
Raspunde

Rostogan

Acum 1 săptămână

Cam ce fel de bucurii? Ca in bancul cu unul care pleaca la razboi si isi roaga prietenul sa ii ingrijeasca pisica si din cand in cand sa ii faca o bucurie?!?!
Raspunde

Sibian

Acum 1 săptămână

Nu degeaba a criticat-o Ion Cristoiu pe dna Johannis. Vorbeste de bucurie. Ce bucurie? Bucurie ca si-a aratat noua rochie?! Noua lege a invatamntului nu trebuie sa ne aduca bucurie, ca nu e Mos Craciun, trebuie sa aduca stabilitate si un cadru solid, propice pt. educatie. Bucurie... Legea educatiei nu inseamna sa mergi cu masina la Cisnadioara...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus