Luni,
29.04.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Tânăr de 23 de ani din Cisnădie, prins băut la volan, pe Calea Dumbrăvii

Tânăr de 23 de ani din Cisnădie, prins băut la volan, pe Calea Dumbrăvii

Un tânăr de 23 de ani din Cisnădie a fost prins băut la volan, pe Calea Dumbrăvii din Sibiu. 

„Pe Calea Dumbrăvii din municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control în trafic, la data de 10 septembrie, în jurul orei 04:00, un autoturism. La volanul mașinii se afla un tânăr din Cisnădie, în vârstă de 23 de ani.

Tânărul a fost testat de către polițiștii rutieri cu aparatul etilotest, rezultatul  indicând valoarea de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge”, transmite, IPJ Sibiu. 

În baza celor constatate, polițiștii rutieri au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus