Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
16°C

Comedianții Ionuț Rusu și George Tănase, în vizită la Muzeul Astra: E Disneyland-ul României. Trebuie să vă luați o zi întreagă să-l vedeți pe tot

Comedianții Ionuț Rusu și George Tănase, în vizită la Muzeul Astra: E Disneyland-ul României. Trebuie să vă luați o zi întreagă să-l vedeți pe tot

Comedianții Ionuț Rusu și George Tănase au fost în weekend la Sibiu și au vizitat Muzeul Astra. Ei au împărtășit și câteva impresii, care au fost postate într-un clip video pe pagina de facebok  a muzeului.

În fața camerei de filmat cei doi au făcut și câteva glume nelipsite, de obicei, din discursurile lor.

„Nu e ca cel din Noua Zeelandă. Noi umblăm foarte mult în Australia. Eu am mai fost și mi-a plăcut de la început, nu știam că există așa ceva și în România, iar acum mi-am  făcut datoria de tată să-l aduc pe Ionuț să vadă și el, că uite, se poate mai bine decât în București. Eu am zis că e Dineyland-ul României”, a spus George Tănase.

„E foarte mișto, trebuie să vă luați o zi întreagă să-l vedeți pe tot, e uriaș. Mai venim, e gratis totul, venim”, l-a completat glumind și Ionuț Rusu.

Întrebați dacă vor mai reveni la Sibiu, comedianții au făcut și o glumă cu privire la aglomerația de pe Valea Oltului.

„Nici nu ne mai ducem în Noua Zeelandă, e și departe, venim aici, cred că facem la fel de mult din București până în Noua Zeelandă, pe Valea Oltului e cam același timp”, a mai spus George Tănase.

Sursă video: Muzeul Astra/Facebook 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus