Joi,
28.09.2023
Cer Senin
Acum
9°C

Marele premiu la Loto 6/49, de peste 2,78 milioane de euro, a fost câştigat duminică

Marele premiu la Loto 6/49, de peste 2,78 milioane de euro, a fost câştigat duminică

Premiul de categoria I la tragerea suplimentară Loto 6/49 de duminică, în valoare de aproape 13,83 milioane de lei (peste 2,78 milioane de euro), a fost câştigat cu un bilet jucat la Calafat, care a costat 14,50 de lei, informează Loteria Română.

"Biletul norocos a fost jucat la agenţia 16-019 din Calafat şi a fost completat cu o variantă simplă la Loto 6/49, preţul biletului fiind de 14,50 de lei. Acesta este al doilea câştig de categoria I obţinut în acest an la Loto 6/49", precizează sursa citată.

Ultima dată, premiul de categoria I la Loto 6/49 a fost câştigat în data de 25 iunie 2023 şi a fost în valoare de peste 50 milioane de lei, cel mai mare premiu din istoria acestui joc.

Conform Regulamentului privind organizarea şi administrarea jocurilor de tip loto tradiţional, câştigătorul are la dispoziţie 90 de zile începând cu data tragerii pentru a-şi revendica câştigul.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus