Joi,
28.09.2023
Cer Senin
Acum
10°C

Vreme caldă la Sibiu săptâmâna aceasta. Marți sunt anunțate posibile ploi, iar joi temperaturile cresc la 28 de grade

Vreme caldă la Sibiu săptâmâna aceasta. Marți sunt anunțate posibile ploi, iar joi temperaturile cresc la 28 de grade

Vremea va fi frumoasă în această săptămână la Sibiu. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 28 de grade, iar pe arii restrânse sunt anunțate posibile ploi după amiaza. 

Vremea luni, 18 septembrie 

Vremea va fi în general frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil. Izolat vor fi condiții de averse slabe de ploaie îndeosebi în zonele montane. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 27 de grade, iar cele minime între 9 și 12 grade. Dimineața, pe arii restrânse se va semnala ceață în zonele joase.

Vremea marți, 19 septembrie 

Vremea va fi caldă și va deveni ușor instabilă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări temporar accentuate. Local se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice. Izolat cantitățiile de precipitații pot depăși 15 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 24 de grade, iar cele minime între 12 și 14 grade. Dimineața, izolat se va semnala ceață în zonele joase.

Vremea miercuri, 20 septembrie 

Vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări . Pe arii restrânse se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 27 de grade, iar cele minime între 12 și 14 grade. Dimineața, pe arii restrânse se va semnala ceață în zonele joase.

Vremea joi, 21 septembrie

Vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări. Izolat vor fi condiții de averse slabe de ploaie, îndeosebi în zonele montane. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 28 de grade, iar cele minime între 10 și 13 grade. Dimineața, pe arii restrânse se va semnala ceață în zonele joase.

Evoluția vremii vineri, 22 septembrie - duminică, 24 septembrie 

Vremea va deveni caldă și în general frumoasă. În a doua parte a intervalului izolat și temporar se vor semnala averse de ploaie.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Redactor

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus