Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
22°C

Restricții de circulație la intrarea pe autostrada A1, de pe DN1 în zona nodului Șelimbăr

Restricții de circulație la intrarea pe autostrada A1, de pe DN1 în zona nodului Șelimbăr

Reprezentanții DRDP Brașov anunță restricții de circulație joi, 21 septembrie, la intrarea pe autostrada A1 de pe DN1, în zona nodului Șelimbăr. Restricția este necesară pentru efectuarea unor lucrări de mentenanță la sistemul de iluminat public, precizează sursa citată.

Mâine dimineață, joi, 21 septembrie, breteaua de urcare pe autostrada A1 dinspre DN1 va fi închisă timp de 3 ore, începând cu ora 9.

Traficul va fi redirecționat prin nodul rutier astfel încât șoferii care se deplasează spre Sebeș vor putea utiliza breteaua de urcare de pe direcția Sibiu - Brașov.

Cei de la DRDP Brașov roagă șoferii să circule cu prudență în zona lucrărilor și își cer scuze pentru disconfortul creat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus