Miercuri,
06.12.2023
Cer Senin
Acum
3°C

Iubitorii jocurilor de strategie au ocazia să se înscrie la etapa locală a Campionatului Național de Catan care se desfășoară la Sibiu

Iubitorii jocurilor de strategie au ocazia să se înscrie la etapa locală a Campionatului Național de Catan care se desfășoară la Sibiu

Sâmbătă, 30 septembrie, are loc la Sibiu Campionatul Național de Catan, Etapa Locală Sibiu 2023. Orice iubitor al acestui joc de strategie se poate înscrie. Jucătorii care se vor clasa pe primele cinci locuri vor fi premiați, iar etapa următoare se va disputa la Brașov.

Etapa locală 2023 a Campionatului Național de Catan este organizată de cei de la Mindspot și se va desfășura la Sibiu, sâmbătă, 30 septembrie de la ora 11.00. Evenimentul are loc în incinta magazinului AtuToys, de pe Strada 9 Mai, nr. 10.

Toți concurenții se vor întrece cu Catan, jocul de bază, varianta în limba română, în conformitate cu Regulamentul Campionatului Internațional de CATAN în vigoare. Se vor juca trei partide, iar ordinea la mese se va schimba la fiecare rundă. O partidă va dura în medie 75 minute, iar între partide va fi o pauză de 15 minute. Se vor acorda câte 5 premii, pentru primele 5 locuri.

Pentru stabilirea clasamentului final se vor lua în considerare următoarele criterii:

  • punctele de câștig calculate în funcție de fiecare loc obținut în cele trei partide;
  • suma punctelor obținute pe durata competiției;
  • suma procentajelor propriilor puncte obținute în cadrul celor trei partide.

Punctajul maxim acumulat după cele trei runde va stabili câștigătorii pentru locul I, II și III. La etapa Națională a Campionatului de Catan 2023 se vor califica primii 20% din numărul total al participanților la etapă.

Etapa Finală a Campionatului Național Catan se va desfășura pe 18-19 noiembrie, la Brașov. Aici se vor califica primii 20% din clasament.

Evenimentul este ideal pentru iubitorii de Catan. Dincolo de spiritul de competiție participanții se bucură de schimb de strategii, voie bună și timp de calitate. Unii dintre cei care participă se vor bucura de câștig, iar ceilalți de experiență.

Cei care doresc să se înscrie o pot face AICI. 

Citește și: Am terminat pe locul 26 la Campionatul Național de Catan, fără emoții. Mai merg și la anul

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus