Duminică,
03.12.2023
Partial Noros
Acum
-1°C

Podul Gării intră în reparații. Primăria anunță lucrări pe cinci străzi din oraș

Podul Gării intră în reparații. Primăria anunță lucrări pe cinci străzi din oraș

Primăria Sibiu anunță noi lucrări de reparații pe Podul Gării și cinci străzi din oraș, începând de săptămâna viitoare.

Din 25 septembrie, Podul Gării și alte cinci străzi vor intra în lucru pentru remedierea defectelor din carosabil. Astfel:

-           Din 25 septembrie încep lucrări de plombare și refacere punctuală a covorului asfaltic în zonele cu defecte și lângă rosturile de dilatație ale Podului Gării.

”Lucrările de frezare și cele de asfaltare se vor executa seara și noaptea, pentru reducerea disconfortului cauzat de lucrări în trafic”, transmit reprezentanții primăriei.

-           Pe străzile Egalității, George Enescu și Pedagogilor, lucrările de înlocuire a stratului de uzură vor începe în 25 septembrie, în 26 septembrie și respectiv 27 septembrie. Fiind străzi cu trafic redus, rezidențial, acțiunile se vor desfășura pe timpul zilei.

-           Pe str. Siretului reparațiile se vor efectua pe timpul nopții, dat fiind volumul de trafic mare suportat de această stradă. Frezarea stratului vechi de asfalt se va realiza în 28 septembrie, iar în 29 septembrie și 2 octombrie se va așterne noul strat de asfalt. Ulterior se vor ridica la noua cotă capacele de canal. Și pe o porțiune degradată a străzii Intrarea Siretului se vor face reparații începând cu 30 septembrie.  

”Pentru execuția acestor lucrări nu este necesară închiderea traficului, dar pot apărea devieri punctuale ale traficului pe o singură bandă, pe tronsoanele scurte pe care se lucrează, pentru manevrele cu utilajele”, transmite primăria într-un comunicat de presă remis vineri dimineață.

Lucrările vor fi executate de SC Terra Building SA.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 4646

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

Eterna Terra Building

Acum 2 luni

Cine altcineva sa faca lucrarile cat e Fodor in primarie...Terra Building eterna abonata la supt bani publici cu ajutorul Fodoroaicei! Yeeeeee!!!!
Raspunde

Calendar

Acum 2 luni

Dragalasilor, dar toata vara ce-ati pazit??? Acum v-ati gasit sa le faceti, dupa ce a inceput scoala si cand reincep ploile?

Raspunde

Gicu

Acum 2 luni

Sibiul, un oraș cu poduri înguste precum sunt și străzile. Podul gării putea fi lărgit acum câțiva ani, când a fost demolat cel vechi. Dar nu s-a vrut. Așa că, a rămas pe veci o caricatură de pod desprinsă parcă din secolul trecut, cel al căruțelor. Parcă ar fi un standard local sau un blestem la Sibiu, oraș în care se înmulțesc podurile lungi și înguste.
Raspunde

Carcotel

Acum 2 luni

Pai e un blestem, adiminstratia asta locala incompetenta si corupta, condusa ca o marioneta de asa-numitii baroni locali din marginime. Sau crezi CA COra si echipa ei de consilieri au un cuvant de spus in cum este administrat orasul sau cum sunt alocate lucrarile / proiectele / bugetele :) Dar bine ca ii votam ca orbii...aia putini care voteaza...ca deh, FDGR a ridicat orasul din epoca intunecata a anilor '90 :) L-a ridicat, dar nu cora si nu echipa asta

Raspunde

Claudiu

Acum 2 luni

Langa fosta Independenta de lucreaza; pe podul garii se va lucra. Cam ce alternative mai raman sa legi Gusterita de restul orasului fie si doar pentru autobuze ? Ca deja scoala e in toi iar vacantele si concediile s-au terminat, oamenii merg zilnic la serviciu iar copii la scoli / licee iar dupa-amiaza sau seara mai trebuie sa se si intoarca acasa.

Raspunde

Gigi

Acum 2 luni

****** Siretului ar trebui transformata în strada rezidrntiala. Pusa limita de maxim 20 km/h și speed bump-uri din 50 în 50 de metri. Nu are ce cauta traficul creat de toți cei din Cisnădie printre blocuri. La ce asfaltați Siretului? Pentru a le face condiții celor din Cisnădie? Ei va plătesc impozitele. Oraș de 2 lei.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus