Marţi,
28.11.2023
Innorat
Acum
5°C

O angajată a primăriei Sibiu, campioană națională la Women Rally. „Mi-am dovedit mie că pot să fac mai mult, că pot să-mi depășesc limitele și pot să ajung să urc pe podium”

O angajată a primăriei Sibiu, campioană națională la Women Rally. „Mi-am dovedit mie că pot să fac mai mult, că pot să-mi depășesc limitele și pot să ajung să urc pe podium”

Pasionată de motorsport, sibianca Mădălina Vasiloiu, în vârstă de 46 de ani, se poate mândri de câteva zile cu locul întâi la competiția Women Rally, care a avut loc la Cluj Napoca la sfârșitul săptămânii trecute. Sibianca spune să nu s-a născut cu această pasiune, dar a dezvoltat-o în urmă cu doi ani și jumătate din pură curiozitate. Women Rally este un concept unic în România, mai mult decât o competiție de automobilism sportiv, care aduce împreună femeile pasionate de motorsport și care îmbină viteza, îndemânarea și adrenalina cu noțiuni de conducere defensivă și cu momente de socializare și networking, creând astfel o comunitate autentică formată din femei puternice și curajoase. 

Mădălina este consilier achiziții publice în cadrul Directiei de Asistență Socială din Sibiu și în prezent locuiește în Șura Mare împreună cu soțul și fetița de 13 ani.

Cum a fost prima experiență la competiție

Women Rally este o competiție anuală al cărei fondator este Laura Savu, de profesie medic stomatolog și o mare iubitoare a motorsportului. Competiția este alcătuită din trei etape, una se desfășoară la București, una la Timișoara și una la Cluj-Napoca. Despre prima experiență la competiție Mădălina își amintește cu drag și spune că acela a fost momentul în care și-a dat seama că-și dorește să facă mai mult în viitorul apropiat.

„Am fost foarte încântată, îmi amintesc că în momentul în care am participat prima dată, nu citisem absolut nimic despre competiție, nu știam ce presupune. Deși am debutat cu o oprire în mijlocul traseului, am dus la bun sfârșit manșele de concurs. Acest lucru m-a ambiționat și mi-am dovedit mie că pot să fac mai mult, că pot să-mi depășesc limitele și pot să ajung să urc pe podium”, a spus aceasta pentru Turnul Sfatului.

Cea mai bună de la Cluj-Napoca la clasa 1

De la ediție la ediție, sibianca și-a îmbunătățit timpul de concurs, iar anul acesta participarea la competiție a fost un real succes pentru ea.

„Anul acesta l-am început prin a investi într-o mașină mai bună, un Citroen DS3, și am obținut locul trei la București, la Timișoara am luat locul doi, și la Cluj, la ediția aniversară, am obținut locul întâi la clasa 1 și titlul de campioană la această clasă”, a mai adăugat ea.

„Traseul este despre cum să iei decizii bune în momente bune”

În timpul competiției, adrenalina este prezentă la cote maxime, spune Mădălina. Cel mai important, însă, este să reușești să iei decizii bune în momente bune.

„Competiția presupune multă îndemânare și cum să-ți dozezi viteza ca să parcurgi traseul în cel mai scurt timp și fără incidente. Aș putea spune că este despre cum să iei decizii bune în momente bune, iar după ce treci linia de sosire și auzi timpul pe care l-ai făcut, te bucuri enorm pentru deciziile luate. Participarea la Women Rally m-a făcut să înțeleg că pot să-mi depășesc limitele și să-mi stăpânesc emoțiile, mi-a oferit oportunitatea de a cunoaște oameni frumoși si de a lega prietenii.

De fiecare dată alături de familie și colegi au fost prietenii mei – 146 I Love Caffee, Paul Greavu, Cezar și Ligia Barbu - care m-au încurajat și m-au ajutat cu sfaturi. Fiecare în parte a contribuit la succesul meu și le mulțumesc pe această cale”.

I-ar plăcea să se organizeze astfel de competiții și la Sibiu

Sibianca și-ar dori, de asemenea, să se poată organiza o astfel de competiție și la noi în oraș.

„Pentru anul 2024 Laura Savu ne-a promis ceva surprize, poate chiar organizarea unei noi etape. Mi-aș dori să fie o etapă și la Sibiu și sper ca autoritățile să ne sprijine in acest sens”, a concluzionat aceasta.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Redactor

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Marko

Acum 2 luni

Felicitări, doamna Mădălina Vasiloiu! Sunteți un exemplu! Profesionalismul, munca și seriozitatea dau întotdeauna rezultate!

Raspunde

Un sibian

Acum 1 lună

de asta merge treaba slab la primaria Sibiu...sunt la raliu!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus