Duminică,
03.12.2023
Innorat
Acum
-0°C

Amenzi de peste 58.000 de lei la depozitele, transportatorii şi distribuitorii de carburanţi, lubrifianţi şi GPL

Amenzi de peste 58.000 de lei la depozitele, transportatorii şi distribuitorii de carburanţi, lubrifianţi şi GPL

Cei care depozitează, transportă, distribuie şi utilizează carburanţi, lubrifianţi şi GPL au fost amendaţi cu 58.500 de lei de către inspectorii de muncă, cei fiscali şi pompieri, a anunţat miercuri, Prefectura Sibiu, printr-un comunicat de presă, citat de Agerpres. 

"Din datele centralizate până în data de 26.09.2023, au fost raportate 39 deficienţe şi disfuncţionalităţi constatate şi au fost aplicate un număr de 34 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 7 amenzi în valoare de 58 500 lei şi 27 avertismente. Sancţiunile contravenţionale au fost aplicate de către ITM, ISU şi ANAF", se arată în comunicatul de presă.

Prefectura Sibiu a precizat că au fost efectuate 101 controale în judeţ, în perioada 19 - 25 septembrie, la "operatori economici care depozitează, transportă, distribuie, utilizează, comercializează carburanţi, lubrifianţi şi produse derivate ale acestora, inclusiv GPL şi mijloace de transport."

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus