Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
17°C

Doi sibieni reținuți pentru mai multe furturi de la magazinele de haine din mall

Doi sibieni reținuți pentru mai multe furturi de la magazinele de haine din mall

Polițiștii sibieni au reținut marți doi bărbați, principalii suspecți în urma mai multor furturi de la un magazin de haine din mall.

În data de 26 septembrie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut doi sibieni, ambii în vârstă de 34 de ani, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

”În fapt, cei doi bărbați sunt bănuiți că, în zilele de 12 august, respectiv 20 septembrie, ar fi sustras mai multe articole vestimentare dintr-o societate comercială de pe raza municipiului Sibiu, creând un prejudiciu de 1.800 de lei”, explică reprezentanții IPJ Sibiu.

Față de cele două persoane s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Biroului de Investigații Criminale Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1933

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Rostogan

Acum 7 luni

In pas cu timpul: inainte gaini, acum haine de firma. Aferim!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus