Vineri,
01.12.2023
Cer Senin
Acum
13°C

Daniela Cîmpean despre numirea politică a Liviei Sava ca reprezentant al Consiliului Județean în Consiliul de Administrație al CJAS: Vă rog, altă întrebare!

Daniela Cîmpean despre numirea politică a Liviei Sava ca reprezentant al Consiliului Județean în Consiliul de Administrație al CJAS: Vă rog, altă întrebare!

Consilierii județeni sibieni au votat joi după-masă, printre altele, numirea Liviei Sava ca reprezentant al Consiliului Județean Sibiu în Consiliul de Administrație al Casei Județene de Asigurări de Sănătate. 

Dascăl de profesie, Livia Sava este pensionară, liberal cu ștate vechi și lider al organizației de seniori a PNL Sibiu.

Înainte de supunerea la vot a proiectului de hotărâre, consilierii județeni din partea USR i-au solicitat președintei Daniela Cîmpean să argumenteze ce o recomandă pe Livia Sava să facă parte din Consiliul de Administrație al Casei Județene de Asigurări de Sănătate.

”Este o persoană care cunoaște activitatea Casei și care este colega colegei dvs. (n. r. Ruxandra Cibu-Deaconu – membru) în ATOP”, a răspuns Daniela Cîmpean.

”Este cumva și membru PNL?”, a continuat Adrian Echert, consilier USR.

”Nu cred că acesta este subiectul discuției și o să refuz să intru într-un astfel de dialog. Vă rog, altă întrebare!”, a răspuns președinta CJ Sibiu.

După câteva clipe de pauză, vizibil deranjată că a fost deschis subiectul în spațiu public, Daniela Cîmpean a revenit:

”Eu știu că se apropie campania electorală, domnule Echert. Ați uitat când ați fost la mine în birou și am discutat despre consiliile de administrație, reprezentarea în consiliile de administrație, ce membri, unde și așa mai departe. Deci, vă rog, domnul Echert să mergem mai departe dacă nu mai sunt alte întrebări, de natură serioasă!”, a încheiat Cîmpean.

Proiectul a trecut cu 24 voturi pentru și 3 voturi împotrivă.

Context

Conform proiectului de hotărâre ”mandatul membrilor consiliilor de administrație ale caselor de asigurări este de 4 ani” și ”reprezentantul Consiliului Județean Sibiu beneficiază de o indemnizație lunară de până la 1% din salariul funcției de director general al Casei de Asigurări de Sănătate a Județului Sibiu, în condițiile prezenței efective la ședințele Consiliului de Administrație”

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

8 comentarii

Raluca

Acum 2 luni

Livia Sava vine din fostul PD in care Nicolae Nan inca din vremea FSN-ului domina Sibiul. PNL Sibiu este fostul PD adica FSN. Foarte slaba prestatia USR Sibiu- nedocumentati si usor intimidati.
Raspunde

Ciordache reloaded

Acum 2 luni

doar eticheta asta ii lipsea duamanei chirie moka la NSA - Alta intrebare !
Raspunde

Dumitru Hulea

Acum 2 luni

Pentru informarea opiniei publice, precizez că numita Livia Sava a fost directoarea Liceului CFR până la pensionare, este un fost membru PDL( partidul din care provin Emil Boc, Nicolae Neagu, Raluca Turcan. Lucian Bode și răposatul Nicolae Nan), iar, ca element moden, *****

Raspunde

Vladimir

Acum 2 luni

Dincolo de informatia stirii, cuvantul "ștate", cu ș, nu cred ca se mai foloseste de ceva vreme. Poate, intr-o discutie neoficiala si colocvial, sa zicem, dar intr-un articol nu prea e ok, nu e profi.

Raspunde

Ovidiu Oanta

Acum 2 luni

Trebuia sa se puna la punct dl Echert si sa vada cine este Livia Sava. -Sa trezit sa intrebe in sedinta cine este si etc..lipsa de profesionalism. Trebuia sa-i zica CIBU dar a tacut ca porcu in sfecla
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Echipa castigatoare

Acum 2 luni

Asistam la un plan concertat al aliantei nefiresti dintre USR-AUR care consta in manjirea si ponegrirea bunului renume de gospodar al doamnei presedinte Cimpean! Motivul pentru care nu a raspuns a fost ca noi, cei din PNL, nu ne coboram la nivelul interlocutorilor din alte partidulete. Omaneii frumosi si gospodari, de dreapta credinta stramoseasca, pe care ii propunem in CA-uri bine platite, sunt varfuri profesionale ale meseriilor lor, olimpici si valori internationale recunoscute! PNL e singurul care se lupta cu PSD pentru binele sibienilor! Doamne ajuta!
Raspunde

Pfoai

Acum 2 luni

Voi, cei din PNL nu va coborâți la nivelul nimănui, trăiți acolo toți in bula voastră și va credeți de neatins! Reușiți de ani de zile sa obtineți scoruri mari in Sibiu , dar nu înțelegeți ca oamenii nu va voteaza pentru ca sunteți buni, ci din lipsa de alternativa . Așadar ar trebui sa înțelegeți ca nu sunteți buni deloc, sunteți doar răul cel mai mic! Din păcate nici pentru următorii ani nu se arată o alternativa de vot, deci puteți sa va faceți de cap liniștiti , tot pe voi va vor vota sibienii, cei care încă mai cred ca votul lor poate schimba ceva, bineînțeles …. Nicio diferenta intre voi și PSD , cu excepția culorii.
Raspunde

Ion

Acum 2 luni

Dar o persoana mai tânără nu găsea PDL îl ? Dna Sava are 75 de ani.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus