Vineri,
01.12.2023
Cer Senin
Acum
13°C

Kelemen Hunor, despre PSD şi PNL: Este mai bine fără voi

Kelemen Hunor, despre PSD şi PNL: Este mai bine fără voi

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, vineri, la Cluj, în cadrul şedinţei Consiliului Reprezentanţilor Unionali (CRU), că formaţiunii sale îi este mai bine acum, când nu este la guvernare alături de PSD şi PNL, şi a criticat modul în care este condusă ţara.

"Din iunie, situaţia noastră s-a schimbat în politica internă românească, pentru că suntem în opoziţie şi nu avem nicio vină. Socialiştii şi liberalii au spus: 'este mai bine fără voi'. Nu ştiu dacă este mai bine fără noi, dar după trei luni şi eu spun că, da, într-adevăr, este mai bine fără voi. Am început să ne obişnuim cu această nouă situaţie şi încet-încet ne dăm seama că dacă pornim de la ceea ce se întâmplă în ţară, într-adevăr ne este mai bine fără ei. Din păcate, nu doar situaţia noastră s-a schimbat, ci şi situaţia în ţară. Dacă ne uităm la ce s-a întâmplat în ultimele trei - patru luni, atunci în primul rând putem spune hotărât că dezvoltarea, investiţiile s-au încetinit. Acest lucru este foarte prost, atât pentru administraţiile publice, pentru ţară, pentru economie, eu nu ştiu pentru cine este bine, nu ştiu de ce s-au încetinit investiţiile publice. Vedem că incertitudinile sunt din ce în ce mai multe şi mai mari, imprevizibilul creşte, numărul improvizaţiilor creşte şi procesul decizional pare să fie haotic", a declarat Kelemen Hunor în faţa membrilor CRU, citat de Agerpres. 

La Cluj-Napoca a avut loc, vineri, şedinţa CRU în cadrul căreia, printre altele, au fost aleşi preşedintele Consiliului Reprezentanţilor Unionali, preşedintele executiv al Uniunii şi vicepreşedinţii executivi. 

foto Kelemen Hunor/facebook

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Valjan

Acum 2 luni

Si noua si ungurilor din Ardeal, ne-ar fi mai bine fara voi nenorocitii din UDMR care aveti doar un singur scop: dezbinare si scandal intre romani si unguri ca sa va justificati voi existenta ca partid de rahat, construit pe criterii etnice ( lucru normal interzis de lege).
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus