Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
21°C

România – Finlanda U21 se joacă pe Municipal. S-au scos la vânzare biletele: 15 lei, cel mai scump

România – Finlanda U21 se joacă pe Municipal. S-au scos la vânzare biletele: 15 lei, cel mai scump

Meciul jucătorilor sub 21 de ani dintre România și Finlanda se joacă marți, 17 octombrie, pe Stadionul Municipal din Sibiu, iar Federația Română de Fotbal (FRF) a anunțat că s-au scos la vânzare biletele.

Prețul unui bilet este de 10 lei la peluze și 15 lei la tribune. Acestea vor putea fi achiziționate online, în ziua meciului, începând cu ora 10:00, și de la casieria stadionului.

Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în toate zonele stadionului, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero.

Naţionala României U21 va disputa în luna octombrie primele meciuri de pe teren propriu, din campania de calificare pentru Campionatul European U21. Tricolorii fac parte din Grupa E, alături de Elveția, Finlanda, Albania, Muntenegru și Armenia.

Vineri, 13 octombrie, ora 20:30, ROMÂNIA U21 – ARMENIA U21, Stadion Giulești

Marți, 17 octombrie, ora 18:00, ROMÂNIA U21 – FINLANDA U21, Stadion Sibiu

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus