Vineri,
01.12.2023
Cer Senin
Acum
13°C

Măldărășanu, înaintea meciului cu FC Rapid: „Avem un parcurs destul de bun, dar puteam fi mai sus în clasament”

Măldărășanu, înaintea meciului cu FC Rapid: „Avem un parcurs destul de bun, dar puteam fi mai sus în clasament”

FC Hermannstadt va întâlni duminică, 1 octombrie, în cea de-a 11-a etapă a campionatului național de fotbal echipa FC Rapid, la care antrenorul sibienilor a jucat mai mulți ani. Acesta speră să obțină cele trei puncte.

„Așa cum a fost în cazul Petrolul, e normal să-mi doresc să avem rezultate bune, indiferent că (aceste echipe - Petrolul și Rapid - n.n.) sunt în sufletul meu. Am jucat 10 ani acolo, am câștigat nouă trofee – n-am cum să nu simt ceva pentru aceste echipe la care am jucat. Sunt profesionist – îmi doresc să câștigăm, avem o echipă bună, avem un parcurs destul de bun: puteam fi mai sus în clasament. Este frustrarea mea și a băieților”, a spus antrenorul echipei sibiene înainte de meciul de mâine.

Acesta a atras atenția că este al cincilea joc în ultimele două săptămâni: „Mă bucur că am gestionat bine această perioadă”.

Marius Măldărășanu a mai spus că moralul fotbaliștilor sibieni „este bun”. „Așteptăm un meci frumos”, a mai precizat acesta, menționând că lotul este întreg, fără probleme. „Am vorbit cu Dragoș (Iancu), era pozitiv. Iese din spital și după două săptămâni îi scot firele și în funcție de cum va arăta piciorul va începe recuperarea. Aceea va fi o perioadă grea. Fotbaliști indisponibili nu sunt. Suntem foarte bine. Ceva probleme (musculare) la Paraschiv, Stoica, dar nu grave”, a mai spus Mălădărășanu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 2858

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus