Miercuri,
06.12.2023
Cer Senin
Acum
4°C

Vreme caldă la Sibiu în prima săptămână din luna octombrie. Temperaturi maxime de 25 de grade

Vreme caldă la Sibiu în prima săptămână din luna octombrie. Temperaturi maxime de 25 de grade

Vremea va fi caldă în prima săptămână a lunii octombrie. Temperaturile vor urca până la 25 de grade, iar posibilitatea de apariție a ploilor este scăzută, arată meteorologii sibieni în prognoza săptămânală. 

Luni, 2 octombrie

Vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări temporare, mai ales în timpul zilei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări izolate în timpul zilei. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 20 de grade, iar cele minime între 6 și 9 grade.

Marți, 3 octmbrie

Vremea va fi relativ caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 23 de grade, iar cele minime între 7 și 10 grade.

Miercuri, 4 octombrie

Vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil cu înnorări temporare, când pe arii restrânse în zonele montane și izolat în rest se vor semnala averse slabe de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 25 de grade, iar cele minime 10 și 12 grade.

Joi, 5 octombrie

Vremea va fi relativ caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare. Pe arii restrânse se vor semnala averse slabe de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 22 de grade, iar cele minime 7 și 9 grade. Izolat se va semnala ceață în zonele joase.

Evoluția vremii în intervalul 6 octombrie – 9 octombrie

Vremea va fi relativ caldă pentru această perioadă. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi scăzută. Izolat se va semnala ceață în zonele joase.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Redactor

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus