Marţi,
05.12.2023
Partial Noros
Acum
-1°C

Profesorii Liceului de Artă din Sibiu vor expune pentru prima dată împreună. „Ne dorim ca lumea să ne cunoască”

Profesorii Liceului de Artă din Sibiu vor expune pentru prima dată împreună. „Ne dorim ca lumea să ne cunoască”

Profesorii Liceului de Artă din Sibiu vor expune pentru prima dată pe aceleași simeze, într-un spațiu neconvențional. Vernisajul expoziției va avea loc joi, 5 octombrie, de la ora 17, pe strada Avram Iancu, numărul 8.

Florin Viorel, profesor la Liceul de Artă din Sibiu, spune că ideea a venit întrucât nu se mai organizase până acum o astfel de expoziție, dar și din dorința ca oamenii să le cunoască mai bine lucrările.

„Acum trei ani am expus în același loc împreună cu colegul meu Andrei Szabo de Noaptea Albă a Galeriilor. Acum ne-am gândit să furăm cumva startul Nopții Albe a Galeriilor, care va avea loc în acest weekend, și ni s-a aprins cumva această idee, de a expune împreună, profesorii de la plastice. Ne dorim ca lumea să ne cunoască”, a spus acesta pentru Turnul Sfatului. 

Profesorii care vor expune sunt Floridana Bogdan, Alex Cînean, Crina F. Oprean, Constantin Fîntînă, Bianca Florea, Cezar Stanciu, Anca Serfozo, Andrei Szabo, Diana Varga și Florin Viorel. Expoziția va putea fi vizitată până duminică, 8 octombrie.

„Vernisajul are loc joi, la ora 17, unde așteptăm sibienii să se bucure și de un microrecital cu Mihai Bădiță și Dj Omis”, a mai spus acesta.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Redactor

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Ion

Acum 2 luni

Frumoasă inițiativă! Succes dragi artiști profesori !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus