Marţi,
28.11.2023
Innorat
Acum
5°C

Jandarmii sibieni lansează invitația de a curăța munții de gunoaie: „Putem face ceva minunat pentru mediul înconjurător ”

Jandarmii sibieni  lansează invitația de a curăța munții de gunoaie: „Putem face ceva minunat pentru mediul înconjurător ”

Jandarmii montani lansează sibienilor invitația de a-i însoți într-o misiune de curățare a gunoaielor de pe munți. Acțiunea va avea loc joi, 5 octombrie, de Ziua Jandarmeriei Montane. 

„O ocazie specială în care putem face ceva minunat pentru mediul înconjurător și pentru a reda frumusețea munților noștri. Te poți alătura echipei jandarmilor montani și poți deveni parte a acestei acțiuni voluntare, pentru un mediu mai curat și sănătos”, tranmsit jandarmii. 

La nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu, activitatea va fi desfășurată începând cu ora 12.00, în zona stațiunii montane Păltiniș, iar cei care doresc să participe alături de jandarmii montani sibieni sunt așteptați la sediul Postului Montan Păltiniș, la ora mai sus menționată.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

4 comentarii

Emil

Acum 1 lună

Jandarmii sunt cele mai mari gunoaie ale muntilor.

Raspunde

Ioan

Acum 1 lună

In loc sa-i prinda pe cei care arunca, se transforma in gunoieri. Bravo, bă!
Raspunde

Alex

Acum 1 lună

SI nu doar atat, dar ne implica si pe noi, cei care nu murdarim. In loc sa-si faca ei treaba ..
Raspunde

Jean de Esseintes

Acum 1 lună

Sa stranga jandarmii pet-urile si dozele de aluminiu iar cu banii luati de pe urma valorificarii lor ( pentru ca suntem si noi in UE si ne dau bani pe ele ) sa angajeze mai multi jandarmi care mai si patruleaza prin munti si ii amendeaza pe cei cu enduro sau ATV care se plimba nestingheriti prin rezervatii.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus