Marţi,
28.11.2023
Parțial Noros
Acum
5°C

O altă față a tinerilor sibieni pe internet: Vlog prin care promovează istoria și arhitectura, nu trenduri pe TikTok

O altă față a tinerilor sibieni pe internet: Vlog prin care promovează istoria și arhitectura, nu trenduri pe TikTok

Un tânăr sibian pasionat de producție video și rețele sociale și-a propus să promoveze frumusețile Sibiului folosind conținut video dedicat istoriei, culturii și arhitecturii, în detrimentul trendurilor efemere de pe TikTok ori Youtube.

Samuel Nicolae Lovin are 21 de ani, este absolvent al Liceului Tehnologic Construcții și Arhitectură "Carol I" Sibiu și realizează clipuri video din pasiune.

”Fac videoclipuri pentru a promova turismul de la noi din țară și din oraș, iar clipul pe care vi l-am transmis are în centrul atenției Biserica din Cisnădie pentru că doresc să-i fie cunoscută povestea interesantă, promovând astfel și istoria Cisnădiei”, spune sibianul.

Un bun exemplu pentru munca lui îl reprezintă un videoclip recent realizat la Biserica Evanghelică-Luterană din Cisnădie, unde a colaborat cu o tânără pasionată de istorie și arhitectură, voluntar la biserica respectivă.

”În acest vlog, Paula Ciucă, pasionată de arhitectură și istorie, ne oferă o prezentare detaliată a bisericii din Cisnădie. Ea ne vorbește despre arhitectura bisericii, despre frescele sale valoroase și despre importanța acesteia în contextul istoric și cultural românesc.

Vlogul începe cu o introducere în care Paula Ciucă ne spune mai multe despre bisericile gotice din România. Ea explică caracteristicile arhitecturale ale acestor biserici și ne prezintă câteva exemple importante din țară.

În continuare, Paula Ciucă se concentrează pe biserica din Cisnădie. Ea ne vorbește despre istoria construcției bisericii, despre arhitectura acesteia și despre frescele sale valoroase”, precizează Samuel Nicolae Lovin în descrierea videoclipului, pe care îl redăm mai jos:

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

Auditorul

Acum 1 lună

Bravo,initiative de laudat si care chiar folosesc.O singura mentiune am pt d-ra.O biserica este un loc in care imbracamintea sobra este de preferat.La fel ca si la un examen de facultate sau masterat in care iti arati respectul fata de institutia academica respectiva si fata de oamenii care au predat acolo...

Raspunde

Marko

Acum 1 lună

De ce doar domnișoara este luată în vizor? Doar pentru că e...domnișoară? În orice caz, cât timp este în afara slujbelor și cât timp nu deranjează pe nimeni, e ok

Raspunde

Gheo

Acum 1 lună

da domnisoarele n-au nevoie de cei 7 ani de acasa ?
Raspunde

Kukuruku

Acum 1 lună

Aiureli de secol 19. Nu era la slujba, era practic la munca. Eventual doriti si cei care renoveaza o biserica sa se imbrace "sobru"? Si e doar moda trecatoare, nu mai fiti asa superficial.
Raspunde

Muresan

Acum 1 lună

Exceptia care confirma regula!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus