Joi,
30.11.2023
Innorat
Acum
2°C

După o pauză de 25 de ani, Sibiul va avea din nou un arbitru FIFA, prin Roxana Timiș. Ultimul a fost Huzu Aron, care a ieșit din arbitraj în 1998

După o pauză de 25 de ani, Sibiul va avea din nou un arbitru FIFA, prin Roxana Timiș. Ultimul a fost Huzu Aron, care a ieșit din arbitraj în 1998

Asociația Județeană de Fotbal anunță o performanță pentru sportul sibian, după o pauză de 25 de ani județul urmând să aibă, din nou, un arbitru FIFA.

”Felicitări vouă, tuturor, că fără colegi nu se putea ajunge aici. Felicitari CJA Sibiu. După 25 de ani Sibiul va avea din nou un arbitru FIFA. Ultimul a fost Huzu Aron care a ieșit din arbitraj în 1998”, informează AJF Sibiu.

Performanța vine după ce Kiros Vassaras, președintele arbitrilor din România, a stabilit cine sunt cei pe care îi dorește pe lista FIFA în 2024.

La nivel național cele mai importante prezențe în categoria arbitrilor de centru sunt cele ale lui Ovidiu Hașegan și Istvan Kovacs.

Pe plan local Roxana Timiș i-a luat locul Cristinei Trandafir, care va fi, alături de Alina Peșu, arbitru VAR – CCA solicitând, și pentru acest caz, două locuri suplimentare.

”Astfel, față de anul 2023, s-a solicitat un loc în plus pentru arbitri asistenți feminin, iar pentru acest loc a fost propusă Marilena Nan. În ceea ce privește arbitri de centru, Roxana Timiș o înlocuiește pe Crstina Trandafir, care, alături de Alina Peșu, a fost propusă ca arbitru VAR, două locuri suplimentare solicitate la această categorie”, se arată într-un comunicat remis de FRF.

Contactată de reporterul Turnul Sfatului, Roxana Timiș s-a declarat încântată de modificarea care o vizează, precizând că a fost o surpriză plăcută.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Sorin

Acum 1 lună

Ovidiu Hațegan este numele corect

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus