Joi,
30.11.2023
Innorat
Acum
2°C

Finalizarea lucrărilor de modernizare la baza sportivă a Colegiului „Școala Națională de Gaz“

Finalizarea lucrărilor de modernizare la baza sportivă a Colegiului „Școala Națională de Gaz“

Recent au fost finalizate lucrările de modernizare efectuate la tribunele și pista de alergare a Colegiului „Școala Națională de Gaz“, începute la finalul anului trecut și finanțate din bugetul local. La invitația conducerii unității de învățământ, primarul municipiului Mediaș, dl. Gheorghe Roman, a vizitat miercuri, 4 octombrie 2023, întrega bază sportivă a instituției.

Prin lucrările majore de reparații efectuate recent, pista de alergare și tribuna bazei sportive au fost aduse la standarde moderne, asigurând un mediu adecvat pentru practicarea sportului și desfășurarea evenimentelor sportive. Astfel, se pune un accent deosebit pe dezvoltarea performanțelor sportive ale elevilor și tinerilor, promovând un stil de viață sănătos și implicarea activă în activități sportive.

În perioada următoare, la Colegiul „Școala Națională de Gaz“ va fi implementat și proiectul „Reabilitare și eficientizare energetică corp clădire școală și sală de sport“, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Sus